Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisinde karakterler netleşti!

Yalancılar ve Mumları dizisinde karakterler netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV için hazırlıkları süren Yalancılar ve Mumları isimli yeni dizide dikkat çeken bir oyuncu kadrosu buluştu. Hikayesi de merakla beklenen dizide oyuncuların canlandıracakları karakterler de belli oldu.

Leyla karakterinde Elçin Sangu’yu izleyeceğiz. Oyuncu, geçen sezon da İyi Günde Kötü Günde isimli dizisinde yine aynı isimdeki bir karaktere hayat vermişti. İlginç bir tesadüf olarak Leyla karakteri yeni dizide de yer bulacak.

Ceren Moray ise en son Öğretmen isimli dizide rol aldı ve yeni dönemde Yalancılar ve Mumları ile iyi bir çıkış yapmayı hedefliyor. Oyuncunun Elif karakterine hayat vereceği ortaya çıktı.

Şafak Pekdemir çok başarılı bir Yasak Elma dönemi yaşadı. Dördüncü sezonun ardından hikayeden ayrılan oyuncu, yeni dizisinde Meliha olarak ekranda yerini alacak.

Doktorlar dizisiyle öne çıkan ve uzun süredir de dizilerde göremediğimiz Melike Güner’i yeni dizide Şerife karakterinde izleyeceksiniz.

İlker Kızmaz da ekibe katıldı ve Hasan rolünü canlandıracak.

Baraj dizisinde çok başarılı bir Nazım canlandırması yapan Feyyaz Duman ,yeni dizisinde bu sefe Yakup isimli karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kuzey Yıldızı dizisindeki Kuzey karakterinden sonra İsmail Demirci’yi bu sefer ekranda Engin olarak izleyeceksiniz.

Koray Kerimoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.