Ana sayfa Sosyal Medya İlyas Çakırbeyli’yi artık unutun! Cerrah Ali karakteri ile Ozan Akbaba zor bir yola çıktı!

İlyas Çakırbeyli’yi artık unutun! Cerrah Ali karakteri ile Ozan Akbaba zor bir yola çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, 6 sezon süren ve 199 bölümü yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile birlikte geniş bir hayran kitlesi elde etti. Canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, bu karakter sayesinde de fenomenler arasına katıldı.

Yılların deneyimine sahip olan Ozan Akbaba, hem dizi sektöründe hem de sinemada ürütmeye ve güçlü projelerle hayranlarının karşısında olmaya devam ediyor. Anka isimli sinema filminin ardından Kasaba Doktoru isimli diziye başlayan oyuncu, çok farklı bir karakterde izleyicilerin dikkatini çekecek.

İlyas Çakırbeyli gibi baskın bir rolden sonra, Cerrah Ali karakteri herkesi şaşırtacak. 6 sezon boyunca bir mafya yapılanmasının üyesi olan karakter ile izleyicilere aksiyon yaşatan oyuncu, yeni dizisinde ise insan hayatını kurtarmaya kendini adayan bir efsane cerrah olarak yer alacak.

İlyas Çakırbeyli'yi artık unutun! Cerrah Ali karakteri ile Ozan Akbaba zor bir yola çıktı! 23

Birbirleri ile çok zıt olan bu iki karakter arasındaki ayırımı yapmak ise Ozan Akbaba’nın oyunculuk yeteneklerini ortaya çıkartacaktır. Birçok izleyici onu İlyas Çakırbeyli olarak aklına yazdı. Bu kadar sert ve derine işleyen bir karakteri insanların aklından silmek o kadar da kolay olmayacak.

Ozan Akbaba’nın Kasaba Doktoru isimli yeni TRT1 dizisindeki en zorlu sınavı da işte bu yeni karakteri akıllara yazma noktasında gerçekleşecek.

Cerrah Ali karakteri toplumsal mesajları ile izleyenleri de olumlu etkileyen bir karakter olacak. Doktorlara ve sağlık çalışanlarına yönelik olarak artmaya devam eden şiddet olayları düşünüldüğü zaman, Kasaba Doktoru dizisi ile verilecek olan mesajın olumlu yansıması olması bekleniyor.

İlyas Çakırbeyli'yi artık unutun! Cerrah Ali karakteri ile Ozan Akbaba zor bir yola çıktı! 24

Ozan Akbaba’ya da bu süreçte çok önemli bir rol düşüyor. Artık İlyas Çakırbeyli’yi unutun. Ünlü oyuncu çok daha önemli ve çok daha etkili mesajlarla Cerrah Ali olarak akıllarda kalmak isteyecektir.