Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi daha yeni başlamışken, herkesi şoke edecek karar alındı!

Mahkum dizisi daha yeni başlamışken, herkesi şoke edecek karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyiciler Mahkum dizisini çok seviyor, hikaye öyle güzel akıyor ki, her bölüm büyük heyecana neden oluyor. Birçok dizi izleyicisi Mahkum’u daha ilk bölümden bu yana çok beğendi. Sadık izleyici kitlesini kısa sürede oluşturması da Mahkum’un en önemli artılarından birisi oldu.

Dizi bu kadar iyi giderken ve şimdiye kadar 13 bölüm yayınlanmış iken alınan bir karar var ki, herkesi şoke edecek. Dizinin başrol oyuncusu Seray Kaya’nın 15. bölüm ile birlikte hikayeye veda edeceği ortaya çıktı. Daha yeni başlayan bir dizi olması ve bu kadar başarılı bir şekilde ilerlediği düşünülür ise, senaryodan Cemre karakterinin çıkartılması kararı ne kadar doğru? Uğraş Güneş’in hikayesini yazdığı Mahkum dizisine vedaya hazırlanan Seray Kaya’nın hayranları bu duruma çok üzülecektir.

Mahkum dizisi daha yeni başlamışken, herkesi şoke edecek karar alındı! 5

Ünlü oyuncu açısından bakıldığında ise çok başarılı bir projeye adını yazdırmış iken, şimdi yeni projelerde aynı başarıyı yakalayabilmek adına bir riske girecek. Seray Kaya’nın diziye bu kadar erken veda etmesinin altında Cemre karakterinin hikayesinin bitmesi gösterilse de, bu durum izleyicilerin pek de aklına yatmıyor.

“Başroller ölmez, eğer başrol ölürse dizi biter”… İşte bu söz dilimize yerleşti. Ancak Mahkum için Seray Kaya’nın ayrılığının dizideki heyecanı azaltmayacağı gerçeğini de ortaya koymak lazım.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu o kadar baskın bir şekilde hikayede yer alıyor ki, diğer oyuncularla ilgili değişiklikler olsa da izleyiciler bunu bir şekilde görmezden gelecektir.

Mahkum dizisi daha yeni başlamışken, herkesi şoke edecek karar alındı! 6

Mahkum dizisinden Cemre karakterinin nasıl ayrılacağı da merakla bekleniyor. Tahminlere göre karakter 24 Mart Perşembe günkü 15. bölümde veda edeceği yönünde. Bakalım bu tahminler gerçekleşecek mi?