Ana sayfa Sosyal Medya IMDB tablosunda istikrarlı tek ismi Can Yaman! Yeni yıldız isim sürpriz oldu ama asıl sürpriz Hande Erçel!

IMDB tablosunda istikrarlı tek ismi Can Yaman! Yeni yıldız isim sürpriz oldu ama asıl sürpriz Hande Erçel!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerimizin pek çok farklı ülkede gösterilmesinin ardından Türk oyuncuların tanınması da artıyor. Özellikle sosyal medyanın da etkisi ile Türk oyuncular, giderek daha çok bilinir hale gelirken, hayran sayısını da uluslararası alanda büyütüyorlar. Bu da dünya çapında yapılan kimi anketlere, araştırmalara girmelerini sağlıyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde dizilerimizin gösterilmesi, kimi uluslararası yarışmalar, ödüller ve kampanyalarda da hem oyuncularımızın hem de dizilerimizin ön plana çıkmasını sağlamakta. Türkiye’deki şöhretlerinin yanı sıra yurtdışında da şöhrete kavuşan pek çok ünlü isim, özellikle son dönemde IMDB’nin Starmetre tablolarında dikkatleri çekiyorlar!

Popülerlikleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimler, dijital platformların yaygınlaşarak daha çok dizi ve filmlerde yer alıyorlar. Böylece dünya çapında bilinen platformlardaki projeleriyle giderek daha çok ünleniyor Türk oyuncular.

Bilgi bankası olarak tanımlanan IMDB’nin her hafta düzenli olarak yaptığı Starmetre’deki popülerlik araştırmasında bu hafta Türk oyuncular arasında yine ilginç bir durum ortaya çıktı! Özellikle bir kaç haftadır Can Yaman’ın ilk 3 içinde yer alması ve 2. ya da 3.lüğünü koruması dikkatleri çekiyor.

IMDB tablosunda istikrarlı tek ismi Can Yaman! Yeni yıldız isim sürpriz oldu ama asıl sürpriz Hande Erçel! 9

Yaman’ın dışında ilk 3’te yer alan diğer iki isim ise sürekli değişmekte! Geçtiğimiz haftalarda Cansu Dere, Esra Bilgiç, Can Yaman başı çekerken Funda Eryiğit hızla listenin ilk sıralarına yükselmişti. 2.liğin ardından bir sonraki hafta zirvenin sahibi olmayı başardı!

Pınar Deniz’in birinci olduğu ve Funda Eryiğit’in 2.likte kaldığı hafta Can Yaman da 3. sıradaydı. Geçtiğimiz hafta bu durum değişti ve Netflix’teki Cici isimli filmiyle gündeme gelen Funda Eryiğit ilk sıraya yükselmeyi başardı.

Starmetre’nin bir hafta önceki tablosu aşağıda. Funda Eryiğit’i takip eden isim Can Yaman. Dilan Çiçek Deniz ise 3. sırada yer alıyordu. Oyuncunun Netflix için çekilen Kal filminin yayına girmesinin ardından listede üst sıralara tırmandığı gözlemişti. Burak Deniz ile başrolünde oynadığı film Netflix Türkiye’de Top 10 listesinde yer aldı uzun süre.

IMDB tablosunda istikrarlı tek ismi Can Yaman! Yeni yıldız isim sürpriz oldu ama asıl sürpriz Hande Erçel! 10

Dilan Çiçek Deniz de IMDB Star Metre’nin 14 Kasım tarihli listesindeki 3.lükten sonra bu hafta 21 Kasım tarihli tabloda bu kez zirvenin sahibi olarak yer aldığı görülüyor! Onu takip eden isim Hande Erçel ise geçtiğimiz hafta ilk 10 tablosunda 7. sıradaydı. Can Yaman yine ilk 3’te yer almayı başarırken Hande Erçel’in yükselişi de gözlerden kaçmıyor!

Erçel, bu hafta tablonun sürprizi olarak ikinci sırada Dilan Çiçek Deniz’in ardından gelmekte. Bir hafta önce 1. sırada olan Funda Eryiğit ise 8. sıraya geriledi. Kerem Bürsin’in ise iki haftadır 4. sırayı korumakta olduğu görülüyor…

İşte 21 Kasım 2022 tarihli IMDB StarMetre listesi ilk 10 tablosu…

IMDB tablosunda istikrarlı tek ismi Can Yaman! Yeni yıldız isim sürpriz oldu ama asıl sürpriz Hande Erçel! 11