Ana sayfa Sosyal Medya IMDB’nin popüler Türk oyuncular listesinde Afra Saraçoğlu zaferi! Hande Erçel ve Can Yaman ise istikrarları ile şaşırtıyor!

IMDB’nin popüler Türk oyuncular listesinde Afra Saraçoğlu zaferi! Hande Erçel ve Can Yaman ise istikrarları ile şaşırtıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sadece televizyonlarda yayınlanan dizilerle değil, giderek yaygınlaşan dijital platformların da artması ile birlikte Türkiye’de çekilen diziler ve Türk oyuncular, dünya çapında büyük dikkat çekmeye, tanınmaya devam ediyorlar.

Kimi dünya genelinde yapılan yarışmalar, ödül törenleri, sosyal medyadan anketlere de konu olan, isimleri geçen ünlülerimiz, ayrıca dünyaca ünlü yıldızların yer aldığı listelerde de ön plana çıkmaya başladılar! ‘Bilgi bankası’ olarak adlandırılan IMDB, her hafta düzenli olarak StarMetre isimli bir tablo yayınlıyor. Böylece haftalık olarak dünya genelinde ön plana çıkan isimler sıralanıyor.

Listede pek çok Türk oyuncu da yer alıyor. Son olarak 5 Aralık 2022 tarihli StarMetre tablosunda yer alan Türk oyuncuların başında Afra Saraçoğlu geliyor! Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda 8. sırada yer alırken, giderek yükseldiği görülüyordu. Afra Saraçoğlu, son yayınlanan tabloda, öne çıkan Türk oyuncular arasında ilk sırada yer almayı başardı! Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Seyran karakteri ile çok beğenilen oyuncu, sosyal medyada da gündemden düşmezken, kariyerinde bir başka sıçrama yaşıyor!

IMDB'nin popüler Türk oyuncular listesinde Afra Saraçoğlu zaferi! Hande Erçel ve Can Yaman ise istikrarları ile şaşırtıyor! 9

Afra Saraçoğlu’nu takip eden bir diğer isim ise Hande Erçel. Oyuncu, şu sıralar dizilerde yer almasa da Sen Çal Kapımı isimli dizide oynadıktan sonra dünya çapında büyük bir şöhrete kavuştu! Farklı markaların yüzü olarak reklamlarda da rol alan Erçel, 30 milyona yakın instagram takipçisi ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda da StarMetre’de 2. sırada yer alan Hande Erçel, son yayınlanan tabloda yine 2. sırada.

IMDB'nin popüler Türk oyuncular listesinde Afra Saraçoğlu zaferi! Hande Erçel ve Can Yaman ise istikrarları ile şaşırtıyor! 10

Tabloda uzun süredir ilk 3 arasında değişmeyen isim Can Yaman! Oyuncu, Erkenci Kuş dizisi ile kariyerinde zıplama yaşarken, İtalya’ya giderek burada başka dizi projelerinde yer almış ve daha çok tanınmıştı. Şu sıralar Disney Plus için çekilecek El Turco dizisiyle de sıkça anılan Can Yaman, Türk oyuncular arasında IMDB’nin StarMetre listesinde bu hafta yine 3. sırada.

Listenin 4. sırasında ise Kerem Bürsin yer almakta. Oyuncu bir süredir ekranda olmasa da o da Hande Erçel gibi hala Sen Çal Kapımı dizisinin şöhretiyle rüzgarını estirmeye devam ediyor! Bürsin’in ardından gelen isimler arasında ise Ayça Ayşin Turan, Tuba Büyüküstün, Engin Altan Düzyatan, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç geliyor…

İşte 5 Aralık 2022 tarihli IMDB StarMetre’de dikkat çeken isimler…

IMDB'nin popüler Türk oyuncular listesinde Afra Saraçoğlu zaferi! Hande Erçel ve Can Yaman ise istikrarları ile şaşırtıyor! 11