Ana sayfa Dizi Haberleri Final söylentilerini Acun Ilıcalı bitirdi! Tuzak dizisi, reytingleriyle ekranı sallayan dizileri bile geçti!

Final söylentilerini Acun Ilıcalı bitirdi! Tuzak dizisi, reytingleriyle ekranı sallayan dizileri bile geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, hikayesi ve konusu itibariyle sadık bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip edilmekte. Sezonun iddialı yapımları arasında yerini alan dizi, daha başlamadan dikkatleri çekmişti, ancak kimse reytinglerinin bu kadar düşük olmasını beklemiyordu!

Fabrika Yapım ve Acun Medya imzalı dizi, Bensu Soral, Akın Akınözü ve Talat Bulut başrolünde bu hafta 8. bölümüyle ekrandaydı. Dizi, çoğunlukla ilk 10 tablosunda yer almayı başaramıyor! Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini üstlendiği ve başarılı senaristlerden Eylem Canpolat ile birlikte Ayşenur Sıkı ile Ali Yörükoğlu’nun hikayesini yazdığı dizi, Ekim ayında ekrana gelmeye başlamıştı.

Dizi, Tv8’in iddialı bir yapımı olarak lanse edilirken, özellikle Akın Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranları, dizi başlamadan önce sosyal medyadan desteğini başlatmıştı. Tuzak dizisi, izleyicinin yeterli derecede ilgisini çekmeyi başaramadı ama sosyal medya desteği, reytingleriyle her hafta ekranı sallayan dizilerin bile önüne geçiyor!

Final söylentilerini Acun Ilıcalı bitirdi! Tuzak dizisi, reytingleriyle ekranı sallayan dizileri bile geçti! 9

Tuzak dizisinin 13. bölümde final yapacağı iddiaları ortalığı kaplarken, birçok dizi hayranı da bu durumdan rahatsız olmuş ve artık izlemeyi bırakacağını sosyal medyadan paylaşmaya başladığı bir noktada Acun Ilıcalı devreye girdi.

TV8’in sahibi olan Ilıcalı, “Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8’de yayınlanmaya devam edecektir” diyerek iddiaların doğru olmadığını, diziye devam kararı alındığını bildirdi.

Reytinglere bakıldığı zaman Yalı Çapkını, çift haneli reyting rakamlarıyla, sezonun en dikkat çeken yapımı. Ancak Adba.tv tarafından yapılan ölçümde Tuzak dizisinin gerisinde kalıyor ileti sayısına göre.

Final söylentilerini Acun Ilıcalı bitirdi! Tuzak dizisi, reytingleriyle ekranı sallayan dizileri bile geçti! 10

 

Son olarak 28 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında yapılan paylaşımlar oranında Tuzak dizisi, 43 bin 300 ileti listenin başında yer alıyor. Dizinin yayına girmesinden hemen sonra pek çok diziyi geçerek tabloda ilk sırada yer alması büyük bir başarıydı. Haftalardır yerini koruması da ayrı bir başarı!

Final söylentilerini Acun Ilıcalı bitirdi! Tuzak dizisi, reytingleriyle ekranı sallayan dizileri bile geçti! 11

TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisi de reytingleriyle bekleneni tam olarak verebilmiş değil ama onun da sosyal medya desteği yüksek! Cuma akşamları Yalı Çapkını ile yarışan Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti de rakibini reytingde geçemese de sosyal medyada geçmiş durumda!

Yine reytingleriyle zorlu bir süreç yaşayan FoxTV’nin gençlik dizisi Tozluyaka 5. sırada yer alıyor. Tabloda haftanın en popüler dizileri sıralamasında Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Bir Peri Masalı, Darmaduman, Emanet ve Yargı da sırasıyla ilk 10’a giren diziler.

Bakalım haftaya bu listede nasıl değişiklikler yaşanacak? Tuzak dizisi ilk sırayı korumaya devam edebilecek mi?