Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde hikaye ikiye ayrıldı; bir yanda anlayış, diğer tarafta çatışma!

Kızılcık Şerbeti dizisinde hikaye ikiye ayrıldı; bir yanda anlayış, diğer tarafta çatışma!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İlk 6 bölümü yayınlanan ve reytingleri artmaya devam eden dizinin hikayesi etkili şekilde devam ediyor. Dizi hayranları da yeni bölümlerde neler olacağını merak ediyor. Hikayenin ikiye ayrıldığı da her geçen hafta biraz daha dikkat çekiyor.

Fatih ile Doğa karakterleri, aile içinde çatışmaların ortasında ve birbirleri ile de mücadele halinde. Fatih, karısını kendi ailesinin fikirlerine uygun şekilde hareket etmeye çabalıyor, Doğa ise seküler bir ailede yetişmenin verdiği öz güven ile hareket ediyor. Tabii ki bu da çatışmayı beraberinde getiriyor.

Hikayenin diğer kısmında ise Ömer ile Kıvılcım arasında gelişen ilişki anlayışın ve sevginin önemini biraz daha öne çıkartıyor. Ömer ve Kıvılcım karakterleri dizinin umudu haline geldi. Barış Kılıç ile Evrim Alasya ikilisi de Kızılcık Şerbeti dizisinin asıl çifti olarak Doğa ve Fatih’in önüne geçmeye başladı.

Hikaye noktasında iki farklı uçtan ilerleyen senaristler 7. yeni bölümde de çatışmanın dozunu düşürmemekte kararlı gözüküyor. Yapımını Gold Film’in üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Kıvılcım ve Ömer’in buluştuğunu gören Kayhan öfkelenirken, Pembe ve Abdullah’ın tartışması giderek büyüyor.

Pembe’nin “Almış Fatih’i avucunun içine, kukla gibi oynatıyor” sözlerinin dikkat çektiği tanıtım seyirciye heyecanın bir an olsun hız kesmeyeceği bir bölümün ipuçlarını veriyor.

Dizinin altıncı bölüm final sahnesinde ise Pembe, Alev ile arasındaki buzları eritmek için iş teklifiyle organizasyon şirketine gitti. Alev’in iflas etmek üzere olduğunu öğrenen Abdullah’ın da aynı sırada şirkete ellerinde çiçeklerle gelmesi herkesi şoke etti. Şimdi dizinin yeni bölümünde bu sahnenin devamında neler olacağını izleyiciler merakla bekliyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!