Ana sayfa Dizi Haberleri İnanamayacaksınız! Kim derdi ki, Bir Zamanlar Çukurova’da bu da olacak!

İnanamayacaksınız! Kim derdi ki, Bir Zamanlar Çukurova’da bu da olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş döndüren bir hikaye anlatımı, muhteşem oyunculuklar, etkileyici mekanlar ve 3. sezonuyla bomba gibi yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova… Bu dizi yüreklere işliyor, akıllara giriyor ve Türk dizi sektörünün en başarılı yapımlarının arasında gösteriliyor.

atv’nin sevilen dizisi hem reytinglerde hem sosyal medya desteğinde ilk iki sezon olduğu gibi yine Perşembe akşamları izleyicileri ekrana topluyor. Mucize Doktor ile birlikte günün parsasını da toplayan bir görüntü çizen atv dizisi, rakibi ile birincilik konusunda da yarışmayı sürdürüyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide, Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın da karakterleriyle dolu dolu gelmesi 3. sezonu daha da ilginç bir hale getirdi.

Bir Zamanlar Çukurova, 8 Ekim Perşembe akşamı 66. bölümüyle yayınlanacak. Bir zamanlar Züleyha ve Yılmaz’ın hayatını, mutluluğunu onlardan çalan Hünkar, bu sefer onların yeniden bir hayat kurmasına yardımcı olacak.

“Hünkar, nereden nereye geldi?” dedirten sahneler de 66. bölümde izleyicileri şaşkına çevirecek. Hünkar diyor ki, “Size çektirdiklerimi telafi etmek için ne gerekiyorsa yaparım.” Oğlu Demir ile kılıçları çeken ve artık onun karşısında duran bir Hünkar var…

Yılmaz ve Züleyha’nın yaşayamadıkları aile saadetini ellerinden alan kadın, şimdi onlara bu hayatı geri vermek istiyor. Çukurova’da yine olaylar büyüyor. Hayat çalan kadın, değişti. Artık Züleyha’ya annesi gibi davranıyor ve sahip çıkıyor.

Bu dizinin kötü kadın Hünkar artık iyiye doğru el açıyor… İşte Bir Zamanlar Çukurova’nın etkileyici 66. bölüm fragmanı: