Ana sayfa Sosyal Medya İnanç Konukçu’nun Behzat Ç için yaptığı fedakarlık unutulmayacak!

İnanç Konukçu’nun Behzat Ç için yaptığı fedakarlık unutulmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İnanç Konukçu, Behzat Ç dizisi sayesinde büyük popülerlik kazandı. Dizinin 2010 yılında ilk kez ekrana geldiği dönemde kariyerinin de başlarında olan İnanç Konukçu, Hayalet isimli karakter ile adeta ilk projesinde milyonların sevgisini kazandı.

Behzat Ç’nin en önemli karakterlerinden olan Hayalet ile birlikte İnanç Konukçu da dizi dünyasının aranılan erkek oyuncularından birisi olmuştu. Behzat Ç dizisinin 2019 yılında Blu TV’de yeniden yayınlandığı dönemde de ekip ile birlikte sette ter döken oyuncu, bu sezon için farklı planlar yapıyordu.

2022 – 2023 sezonunun en başarılı dizilerinden birisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden teklif alan İnanç Konukçu, hem başrolde hem de yapımcı olarak birlikte rol alacağı Oktay Kaynarca’nın teklifini kabul etti.

İnanç Konukçu'nun Behzat Ç için yaptığı fedakarlık unutulmayacak! 7

Yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri başladı ama kadroda İnanç Konukçu yoktu. Çünkü Behzat Ç dizisinin geri dönüşü nedeniyle İnanç Konukçu yaşanan takvim sıkışması nedeniyle bu projeye veda etmek durumunda kaldı.

2019 yılında dizi geri döndüğünde yayınlanan bölümlerin senaryosu eleştiri konusu olmuş ve Erdal Beşikçioğlu’nun da projeye devam etmemesinin altında en önemli neden olarak hikayeyi beğenmemesi gösterilmişti. O dönemde İnanç Konukçu da sosyal medyadan Erdal Beşikçioğlu’na sitem içerikli paylaşım yaparak, diziye devam etmemesini eleştirmişti.

Şimdi ise İnanç Konukçu sezonun en başarılı televizyon dizisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Behzat Ç projesi geri döneceği için ayrıldı. Bu oyuncu adına büyük bir fedakarlık ve Behzat Ç’ye olan inancının da bir göstergesi olarak görülüyor.