Ana sayfa Dizi Haberleri Erdem Kaynarca’nın Gül Masalı dizisindeki rolü hayran sayısını artıracak!

Erdem Kaynarca’nın Gül Masalı dizisindeki rolü hayran sayısını artıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erdem Kaynarca, pazar akşamları atv ekranında yer almaya başladı. Gül Masalı isimli dizideki Toprak karakterini canlandıran oyuncu, Gülper Özdemir ile başrolü paylaşıyor. Genç oyuncu, hikayesi Isparta’da geçen dizide hem başarılı bir oyunculuk sergiliyor hem de karakter izleyicilerin beğenisini kazandı.

Erdem Kaynarca, rol arkadaşı Gülper Özdemir ile sette çok iyi anlaştıklarını belirtirken, birbirlerine enerjilerinin uymasının da çok şaşırtıcı olduğunu söyledi. Oyuncu daha ilk döneme çekimleri yaptığı dönemde Gülper Özdemir ile iyi bir çift olacaklarını fark ettiklerini de belirtti.

Erdem Kaynarca'nın Gül Masalı dizisindeki rolü hayran sayısını artıracak! 86

Erdem Kaynarca’ın canlandırdığı Toprak karakteri kişilik özellikleri ile de izleyicilerin ekranda görmeyi istediği birisi oldu. Gül Masalı dizisinin iyi reytingler alması ve hikayenin de seilmesi Erdem Kaynarca’yı öne çıkartıyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda da Erdem Kaynarca daha çok konuşulmaya başlandı ve oyuncunun bilinirliği noktasında da dizinin iyi bir şans getirdiğini söylemek lazım.

Erdem Kaynarca, Toprak karakterini de şu sözlerle anlattı: “Biri gibi olma çabası yok. Sadece kendinde kalma gibi bir çabası var hayatta. Gördüğü insanı gülümsetmek isteyen birisi. Etrafında gördüğü her şeye gülümsemeyi seven birisi. Doğayı çok seviyor, doğayı anlamaya çalışan birisi. Etrafını güzel dinleyen bir adam bence Toprak.”

Toprak karakterinin bu özellikleri Erdem Kaynarca’nın da isminin daha çok konuşulmasını sağlıyor. Güçlü bir aşk hikayesini ortaya koyan Gül Masalı dizisini iyi gelen reytingleri de projenin başarılı olacağını gösteriyor.

Erdem Kaynarca için bugüne kadar rol aldığı diziler arasında Gül Masalı’nın daha çok öne çıkmasını sağlama noktasında güçlü bir desteği bulunuyor.

Oyuncu, geçen yıl da Ada Masalı isimli dizide Batu karakterini canlandırmıştı. İki sezondur yaz dönemlerinde çalışmayı tercih eden Erdem Kaynarca, ayrıca sezon içinde Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinde de Bora karakteri ile yer almıştı.