Ana sayfa Dizi Analiz İnci Taneleri dizisi 7. bölümde reytingler biraz düştü ama heyecan azalmadı!

İnci Taneleri dizisi 7. bölümde reytingler biraz düştü ama heyecan azalmadı!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dün akşam yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin altıncı bölümü tüm izleyici gruplarında da günü birincilikle tamamladı.

Ancak dizinin daha önceki bölümlerinde elde edilen reytinglerden biraz daha düşük oranlar geldi. Çift haneli oranlar bu hafta gerçekleşmezken, yine de dizinin hikaye olarak izleyici üzerinde büyük bir etki bıraktığını ve çok başarılı şekilde yoluna devam ettiğini söylemek gerekiyor.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

7. Bölümde neler yaşandı?

Dilber’in hastaneye kaldırılmasıyla herkes büyük bir üzüntü yaşadı. Büyüm bir yıkım yaşayan Dilber’e destek olmak için başta Azem, herkes elinden geleni yaptı. Elbette, Azem’in sürekli yanında olması Dilber’i çok mutlu etti. Azem, bir yandan da Zerre ile birlikte Zahir’in peşine düştü.

Zahir ortadan kaybolurken oğlu Alişan’ı da kardeşine emanet etti. Azem, Dilber’e bir sürpriz yapıp Alişan’ı Dilber’in yanına getirdi. Karşısında oğlunu gören Dilber büyük bir sevinç yaşasa da patronu Kamuran’ın baskısıyla hastaneden çıktığı gün işe dönmek zorunda kaldı.

Diğer tarafta Cihan, Nusret’le konuştuktan sonra Terzi Affan’a giderek mahallede yaşananları anlattı. Affan olaya el koydu ve iki tarafın anlaşmaya varmasına aracı oldu. Elif’in kendini reddetmesine içerleyen Cihan herkesten sakladığı sırrını Elif’e açtı. Ailesiyle ilgili gerçekleri ilk defa Elif’le paylaşması ikilinin yakınlaşmasını sağladı.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!