Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü hayranları mutlu ama Yaban Çiçekleri dizisiyle ilgili sonuçlar akılları kurcalıyor!

Akın Akınözü hayranları mutlu ama Yaban Çiçekleri dizisiyle ilgili sonuçlar akılları kurcalıyor!

tarafından ker_def

Yaban Çiçekleri isimli yeni atv dizisi izleyicilerle buluşmaya başladı. Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora bulunuyor.

Kılıç karakteri ile hayranlarının karşısına çıkan Akın Akınözü’nün yeniden sosyal medyada büyük bir heyecan dalgası yarattığını görmekteyiz.

Ancak dizinin hem ilk bölüm reytingleri hem de youtube’da ilk bölümün izlenme oranlarına bakıldığı zaman, Akın Akınözü hayranlarının diziye beklenenden daha az ilgi gösterdiği gözüküyor.

Yaban Çiçekleri dizisi 25 mart pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümü ile tüm izleyici gruplarında da oldukça düşük oranlar elde etti. Tüm kişiler kategorisinde 19. sırada yer alan, ABC1 grubunda 22. sırayı elde eden ve AB grubunda da ancak 31. sırada bulunan Yaban Çiçekleri dizisinin bu oranları pek de iyi gözükmüyor.

Akın Akınözü hayranları mutlu ama Yaban Çiçekleri dizisiyle ilgili sonuçlar akılları kurcalıyor! 7

Dizinin youtube’da yayınlanan ilk bölümünün reytingleri 3-4 günlük süreçte 1.3 milyonun biraz üzerinde izlenme elde etti. Bu izlenme oranı sıradan bir yapım için iyi olsa da, Akın Akınözü’nün merakla beklenen yeni dizisi için beklenenden daha düşük bir ilgiyi gösteriyor.

Yaban Çiçekleri dizisinin bu durumu yerli dizi hayranlarının yeterince projeye ilgi göstermediği ya da henüz farkında olmadığı anlamına geliyor.

Ancak yurt dışındaki Türk dizisi hayranları Yaban Çiçekleri projesinin başarılı olmasını arzu ediyor. Akın Akınözü’nün yurt dışındaki hayranlarının da projenin başarılı olması için sosyal medyada etkili olmaya çalıştıklarını gözlemlemekteyiz.