Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan’ı heyecanla bekleyen izleyicileri şaşırtacak!

İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan’ı heyecanla bekleyen izleyicileri şaşırtacak!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ çok yakında Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Yılmaz Erdoğan’ın, kendi yazdığı senaryo ile yıllar sonra ekranlara iddialı ve farklı bir dönüş yapacağı diziden etkileyici bir tanıtım yayınlandı.

Şimdiye kadar birçok farklı projede izleyicilerin karşısına çıkan Yılmaz Erdoğan, Bir Demet Tiyatro projesi ile izleyicileri çok etkilemiş, ancak sinema alanında ortaya koyduğu farklı yapımlarla kariyerinde çok önemli başarılar kazandı.

Televizyon dizilerinde göremediğimiz usta oyuncunun kendi hikayelerinden oluşan bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak olması çok önemli bir deneyim olacak.

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında Yılmaz Erdoğan, ‘Azem Yücedağ’ olarak ilk kez izleyici ile buluştu.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yakında Kanal D’de.