Ana sayfa Dizi Haberleri Bir değil, iki değil, üç değil! Tam 7 dizi Fox TV ekranında final yaptı!

Bir değil, iki değil, üç değil! Tam 7 dizi Fox TV ekranında final yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’den şoke eden yedinci dizisi için final kararı! Fox TV bu sezon birbiri ardına dizi hazırladı ve ekranda izleyicilerin beğenisine sundu. Sezona 11 dizi ile giriş yapan kanalın elinde yayında olan sadece 4 dizi kaldı. Şimdiye kadar final yapan 6 diziye 7’cisi de eklendi…

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi için final kararı alındı. 15. bölümde reytinglerin ortalamanın altında gerçekleşmesi ve hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremeyen dizi, düşük reytingler nedeniyle final yapacak. Alınan bu kararın altında yatan neden ise yüksek bütçe ile yola çıkılmış olması. İzleyicileri 1939 yılının Türkiye’sine götüren dizi ile birlikte Fox TV bu sezon yedinci yapım için final kararı almış oldu.

Bir değil, iki değil, üç değil! Tam 7 dizi Fox TV ekranında final yaptı! 7

Dizi finalleri süreci Uzak Şehrin Masalı ile başladı ve sadece 5 bölüm sürdü. Ardından Son Yaz dizisinin ikinci sezonu geldi ve o da 5 bölüm daha sürerek 26. bölümde tamamlandı.

Yalancılar ve Mumları isimli dizinin 5. bölümde final yapmasının ardından Elbet Bir Gün isimli yapım da yine kısa süreli oldu.

Misafir dizisi beş bölümde ekran ömrünü tamamlarken, Elkızı dizisi ise geçen hafta 13. bölümü ile birlikte final yapan altıncı yapım oldu.

Fox TV ekranında şimdi de Kanunsuz Topraklar isimli dizi 9 Şubat Çarşamba akşamı 16. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.

Böylelikle Fox TV’nin bu sezon elinde 4 dizisi kaldı Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam isimli yapımlar yoluna devam ediyor. Ayrıca Nurgül Yeşilçay’ın başrolündeki Son Nefesine Kadar da yakında izleyicilerle buluşacak yeni dizi olacak.