Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu iki yeni dizisiyle gündemden düşmüyor!

İrem Helvacıoğlu iki yeni dizisiyle gündemden düşmüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker ile başrollerini paylaştığı yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile izleyici karşısına çıkıyor.

TV8’de yayınlanan dizi, ekranlara iddialı bir giriş yaptı ancak beklenen reyting oranlarına ulaşamadı. İlk bölümüyle düşük reytingler alan Annenin Sırrıdır Çocuk’un 20 Nisan Çarşamba günü yayınlanan üçüncü bölümüyle reyting oranını biraz da olsa yükselttiği görüldü.

Öte yandan İrem Helvacıoğlu’nun Disney Plus için çektiği ve Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Kaçış dizisinin  setinden fotoğraflar kısa bir süre önce sosyal medyada paylaşıldı.

İrem Helvacıoğlu iki yeni dizisiyle gündemden düşmüyor! 8

Kaçış dizisi, Haziran ayında Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk çekilen dizilerinden birisi olma özelliğini de taşıyor.

Çekimleri Gaziantep’te yapılan diziyi İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek hayranları merakla bekliyor. İki oyuncu ayrıca Disney Plus ile anlaşma yapan ilk isimlerden…

Kaçış dizisinden fotoğrafların paylaşılmasıyla sosyal medyanın gündemine oturan İrem Helvacıoğlu’na sevgilisi Yolaç Özcan’dan destek geldi. Özcan, ‘Çok emek verdin sevgilim. Şimdi keyfini çıkarma zamanı!’ notunu düştüğü paylaşımıyla dikkat çekti.

İrem Helvacıoğlu iki yeni dizisiyle gündemden düşmüyor! 9

03 Medya ve Same Film’in yapımcılığını üstlendiği Kaçış’ta Engin Akyürek ‘Mehmet’, İrem Helvacıoğlu ise’ Zeynep’ isimli iki savaş muhabirini canlandırıyorlar.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ali Doğançay kaleme aldı. Dizinin çekimleri için Gaziantep’te kurulan platoda savaş atmosferi yaratıldı.

Hikayesi de fazlasıyla etkileyici olan Kaçış, radikal terör örgütünün saldırısına uğrayan Ezidi köylerini ve halkını konu ediniyor.