Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu?

İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin reyting birincisi dizisi Mahkum, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi reytinglerde yine birinciliği elden bırakmadı. Ancak sosyal medyada yapılan bazı yorumlar, Mahkum hakkında daha ilk ekrana geldiği günlerde gündeme gelen tehlikenin gerçekleşmeye başladığına işaret ediyor.

Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı Mahkum dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle yine reytinglerde birinci oldu. İzleyici her hafta Mahkum dizisini nefesi kesilerek izliyor. Ancak bu hafta sosyal medyada yapılan bazı yorumlar dikkat çekiciydi.

Sosyal medyada yapılan bazı yorumlarda izleyiciler Mahkum’u çok zevkle izlediklerini ancak hapishaneden kaçtıktan sonraki bölümlerde eski tadı alamadıklarını belirtiyor. İzleyiciler Mahkum dizisinde hapishaneden kaçış sonrasında ve özellikle Sinyor karakterinin girişiyle hikayenin çok farklı bir hale dönüştüğüne dikkat çekiyor.

İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 101

Bu durumun açıklamasını yine izleyiciler yapıyor. Güney Kore yapımı Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum’da artık orijinal hikayenin bittiğine dikkat çeken izleyiciler bundan sonrasının tamamen Türk senaristlerin üretimi olduğunu belirtiyor. Yani artık Mahkum’un orijinal hikayesi bitti, bundan sonrası bizim senaristlerin hikayesi.

Aslında bu Mahkumu bekleyen bu tehlike aylar önce, daha dizinin beşinci bölümü ekrana geldiğinde izleyiciler tarafından yapılmıştı. İzleyiciler, beşinci bölümünde reytinglerde birinci sıraya yerleşen Mahkum dizisini önümüzdeki haftalarda bekleyen tehlikeye dikkat çekmişti.

Bu izleyiciler Mahkum’da hikayenin şimdiye kadar, orijinali olan Kore dizisi Defendant’la bire bir aynı gittiğine dikkat çekmişti. Yani hikayeye hiçbir ekleme yapılmamıştı. Mahkum’un orijinali olan Innocent Defendant, 18 bölüm sürmüştü. Dolayısıyla eğer hikayeye heyecan verici ekleme yapılmazsa izleyici Mahkum’un kısa ömürlü olabileceğine dikkat çekmişti.

İzleyicilerin yorumlarından anlaşılıyor ki beklenen tehlike günü Mahkum için gelip çatmış durumda. Mahkum’da bundan sonrası Türk senaristlerin yeteneğine bağlı. Eğer senaristler hikayeyi orijinalindeki gibi heyecan verici şekilde sürdüremezse Mahkum’u çok büyük bir tehlike bekliyor demektir.

İzleyicilerin Mahkum dizisinin son bölümleriyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 102 İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 103 İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 104 İzleyici aylar önce uyarmıştı! Reyting birincisi Mahkum’da beklenen tehlike gerçekleşiyor mu? 105