Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu performansıyla hayranlarından tam not alıyor!

İrem Helvacıoğlu performansıyla hayranlarından tam not alıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha önce ATV’de yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yine ATV ekranlarında yayınlanan ‘Baş Belası’ dizisi ile seyircinin karşısına çıkıyor. Dizide ‘İpek’ karakterini canlandıran genç oyuncunun performansı hayranlarından övgü alıyor.

İrem Helvacıoğlu performansıyla hayranlarından tam not alıyor! 10

‘Baş Belası’nda Seçkin Özdemir ile başrolü paylaşan güzel oyuncu. Kısa bir süre önce Özcan Deniz ile ‘Seni Çok Bekledim’ adlı dizi de rol almış ancak dizi beklenen reytingi alamadığı için erken final yapmıştı. Hatta o dönem ikili arasında polemik yaşanmış,  Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu’nu instagram’da takipten çıkmış, birlikte fotoğraflarını da silmişti.

İrem Helvacıoğlu performansıyla hayranlarından tam not alıyor! 11

Helvacıoğlu, o dönem yaptığı açıklamada; ‘Burada reytingin düşük olmasına değil, neden düşüşe geçtiğine bakmak lazım. Muhteşem bir kadroydu, herkes işinde en iyisi olmaya çalıştı. ‘İşte budur’ deyip karar verdiğim senaryo, olduğu gibi gitmedi. Bu da izleyiciye yansıdı. Bunu oyuncu olarak fark edip tepki gösterseniz de oynamak zorundasınız. Özcan Deniz ile dizi zamanında aramızda bireysel hiçbir sorun yaşanmadı ama dizinin bir gerginliği vardı. Dizi bittikten sonra bir daha hiç görüşmedik. İnstagramda ki durumdan fanlarım beni haberdar edince ben de takibi bıraktım ve tüm fotoğraflarımızı sildim. Bu saygısızlık karşısında başka ne yapabilirdim ki?’ şeklinde konuşmuştu.

İrem Helvacıoğlu performansıyla hayranlarından tam not alıyor! 12

Doğru proje İrem Helvacıoğlu’na şans getirdi. Helvacıoğlu’nun instagram paylaşımlarının altına yorum yapan takipçileri ‘Baş Belası’ dizisinde çok iyi bir performans sergilediği ve dizi de mutlu olduğunun çok belli olduğu yönünde yorumlar yapıyorlar.

İrem Helvacıoğlu performansıyla hayranlarından tam not alıyor! 13

Ancak ‘Baş Belası’ dizisi izleyicisi aynı zamanda dizinin hak ettiği reytingi alamadığını da düşünüyor. Dizinin sevilmesinde şüphesiz dizi ekibinin sinerjisi, sette yaşanan eğlenceli anlar ve hikayenin başarılı gidişatı da var.