Ana sayfa Sosyal Medya Pazartesinin hakimi Kalp Yarası! Rakiplerine büyük fark attı!

Pazartesinin hakimi Kalp Yarası! Rakiplerine büyük fark attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Kalp Yarası pazartesi akşamlarının liderliğini elinden bırakmıyor. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı dizi sosyal medyada hakkında yapılan paylaşımla pazartesi gecesinin birincisi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 26 Temmuz Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası dizisinin oldu.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu Kalp Yarası, gün boyunca sosyal medyada hakkında yapılan 32.863 paylaşımla listenin birincisi olarak yer aldı.

Pazartesinin hakimi Kalp Yarası! Rakiplerine büyük fark attı! 7

Sosyal medya paylaşımlarında gecenin ikincisi ise TRT 1 belgeseli Mahrem oldu. 15 Temmuz darbe girişimini anlatan Mahrem Belgeseli’nin yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Mahrem belgeselinin çekimleri dört ilde, 159 farklı mekânda ve 11 haftada gerçekleştirildi. Belgeselde 2 binden fazla figüran ve oyuncu yer aldı. Mahrem belgeseli hakkında dün sosyal medyada 3.774 paylaşım yapıldı.

Gecenin sonuncusu ise Kanal D dizisi Aşkın Tarifi oldu. Başrollerinde Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı Aşkın Tarifi hem reytinglerde hem de sosyal medyada istediği başarıyı bir türlü yakalayamadı.

Dün akşam reytinglerde biraz olsun yükseliş sergilese de rakiplerinin çok gerisinde kalan dizi final alarmları vermeye başladı. Aşkın Tarifi hakkında gün boyunca sosyal medyada 2.130 paylaşım yapıldı.