Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’na bir makyaj yaptılar, adeta geleceğe yolculuk gibi!

İrem Helvacıoğlu’na bir makyaj yaptılar, adeta geleceğe yolculuk gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu İrem Helvacıoğlu, atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra büyük dikkat çekti. Nefes karakteri ile çok sevilen oyuncu, başarılı performansıyla da beğeni topladı. Ulaş Tuna Astepe ile başrolünde oynadığı dizi, kariyerinde de hızlı bir çıkış yakalamasını sağladı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından, yine büyük iddia ile başlayan Seni Çok Bekledim isimli dizide rol aldı. Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı dizi, Star TV’de yayınlanıyordu.

Ancak beklenen ilgiyi göremeyince hafta içinde 13. bölümüyle ekrana veda etti. İrem Helvacıoğlu, başarılı bir yapımın ardından, bu kez erken final ile karşılaştı.

Fakat moralini bozmayan oyuncu, hayranları için yaptığı paylaşımlarda da keyfinin yerinde olduğunu gösteren fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

Şimdi sevenleri, yeni dizisini merakla bekliyor. Bu arada oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de hayranlarının dilinden düşmüyor.

İrem Helvacıoğlu'na bir makyaj yaptılar, adeta geleceğe yolculuk gibi! 10

Helvacıoğlu, son yaptığı paylaşımlarla ise biraz şaşırttı. Bir proje için farklı bir imajla görülen oyuncunun sarı saçları ve makyajıyla, adeta bir bilim kurgu filminden çıkmış görüntüsü çok şaşırttı.

İngilizce olarak “Geleceğe dönüş” mesajıyla fotoğraflarını yayınlayan İrem Helvacıoğlu, takipçilerini geleceği bir yolculuğa çıkardı adeta!

İşte oyuncunun paylaşımları…

İrem Helvacıoğlu'na bir makyaj yaptılar, adeta geleceğe yolculuk gibi! 11

 

İrem Helvacıoğlu'na bir makyaj yaptılar, adeta geleceğe yolculuk gibi! 12

İrem Helvacıoğlu'na bir makyaj yaptılar, adeta geleceğe yolculuk gibi! 13