Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’dan zarif hareket! Masumlar Apartmanı senaristine yaptığı sürprizle çok mutlu etti!

Ezgi Mola’dan zarif hareket! Masumlar Apartmanı senaristine yaptığı sürprizle çok mutlu etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tam 8 yıl boyunca dizilere mesafeli duran ve gelen teklifleri kabul etmeyen Ezgi Mola, sonunda Masumlar Apartmanı dizisi ile ekranlara döndü. Salı akşamları TRT1’de yayınlanan dizide oynadığı Safiye karakteri ile de büyük takdir topluyor. Gerçek hayatında tam bir espri bombası olan Ezgi Mola, dizideki Safiye’yi ise o kadar başarılı oynuyor ki oyuncuyu izleyenlerin hayranlığı da her bölüm büyüyor.

Dizide rol alan Merve Dizdar’ın oyunculuğu da yine çok konuşuluyor. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Uğur Uzunel, Gizem Katmer, Metin Coşkun gibi isimlerin özenle seçildiği dizide, tüm oyuncuların başarılı performansları dillerde.

Ezgi Mola, aynı zamanda setin de neşesi, enerjisi yüksek, eğlenceli ve esprili kişiliği olarak, kamera arkasından pek çok paylaşımı ile takipçilerine de başka bir süreç yaşatıyor.

Sette yaşanan anları takipçileri ile paylaşan oyuncu, kimi zaman eğlenirken, kimi zaman zor sahnelerin hazırlığındayken çektiklerini yayınlıyor.

Ezgi Mola'dan zarif hareket! Masumlar Apartmanı senaristine yaptığı sürprizle çok mutlu etti! 10

Mola’yı takip edenler, kamera arkasındaki özeni, çabayı ve zorluğu da görüyor. Ezgi Mola, her fırsatta dizinin başarısında büyük emeği olan senaristleri de unutmuyor. Rana Mamatlıoğlu ve Deniz Madanoğlu, Masumlar Apartmanı’nın senaryosunu, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ kitabından uyarlamakta.

Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda da senarist Deniz Madanoğlu’nun çok iyi bir senaryo yazdığını, her hafta ortaya müthiş bir iş çıkardığını, 120 dakikayı yazmanın kolay bir iş olmadığına vurgu yapmıştı.

Ezgi Mola'dan zarif hareket! Masumlar Apartmanı senaristine yaptığı sürprizle çok mutlu etti! 11

Ezgi Mola, dizinin görünmeyen kahramanlarından Deniz Madanoğlu’nu doğumgününde unutmadı ve tüm hafta evinde oturup senaryo yazan Madanoğlu’na gönderdiği çiçekle de çok mutlu etti. Ayrıca sette de Madaanoğlu gıyabında bir pasta kesildi ve oyuncular ve yönetmenler birlikte poz verdiler.

Mola, bu anları “İyi ki doğdun be Tipsiz! Sen hep yaz, biz hep oynayalım” sözleriyle paylaştı…  Deniz Madanoğlu’nun instagram kullanıcı ismi tipsizbelliki’ye atıfta bulunarak…

Ezgi Mola'dan zarif hareket! Masumlar Apartmanı senaristine yaptığı sürprizle çok mutlu etti! 12

Dizinin set emekçilerine de hep paylaşımlarında yer veren Ezgi Mola, onları da unutmadı yine ve kamera arkasında çalışan bazı isimlerle de aşağıdaki pozu verdi son olarak…

Ezgi Mola'dan zarif hareket! Masumlar Apartmanı senaristine yaptığı sürprizle çok mutlu etti! 13