Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu’nun O Ses Türkiye meselesi olay oldu da, Kerem Alışık’ınki neden olmadı?

İrem Helvacıoğlu’nun O Ses Türkiye meselesi olay oldu da, Kerem Alışık’ınki neden olmadı?

tarafından ker_def

O Ses Türkiye Yılbaşı ekranında Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı İrem Helvacıoğlu da çekimlerde yer almış ve şarkı söylemişti. Ancak durumu öğrenen Osman Sınav hem oyuncuya hem de tv8’e ihtarname çekerek bu bölümün yayınlanmamasını istemiş ve tv8’de bu isteği yerine getirmişti.

İrem Helvacıoğlu ile Osman Sınav arasında yaşanan gerginlik sırasında Nefes karakterinin diziye veda edebileceği iddiaları da ortaya atılmıştı. Ancak bu iddianın doğru olmadığı da sonradan açıklanmıştı.

Şimdi ise bir başka konu gündemde… O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı özel bölümünün çekimlerine Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Kerem Alışık da katılmıştı. Ancak onun bölümleri de yayınlanmadı.

Peki bu konu neden İrem Helvacıoğlu’nun ki gibi gündem olmadı?

İrem Helvacıoğlu'nun O Ses Türkiye meselesi olay oldu da, Kerem Alışık'ınki neden olmadı? 7

Bu sorunun yanıtı Ali Eyübüğlu’nun yazısında yer aldı. ATV Genel Müdürü Metin Ergen ile konuşan Eyüboğlu, durumu şu şekilde özetledi:

“Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncularından Kerem Alışık da ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’in çekimlerine katıldı ama yılbaşı gecesi TV8 ekranında yoktu. Ona da izin vermedik. Alışık, sosyal medyasından duyurdu mu bunu? Hayır. Helvacıoğlu’nu ‘Kim Milyoner Olmak İster’e çıkarmak istediğimizde yapımcı Osman Sınav, ‘Oturtmaya çalıştığımız Nefes karakterine zarar verebilir’ deyince saygı duyduk kararına. Diyalog önemli… İşin başında yapımcıdan ve bizden izin istenseydi, konsept bile önerirdik onlara. Helvacıoğlu ile Gürman birlikte çıksın, dizideki şarkılardan birini söylesinler derdik, ama süreç öyle gelişmedi.”

Bu tartışmada bir detay daha ortaya çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu, programda yer almıştı. Atv Genel Müdürü Metin Ergen, ünlü oyuncunun rahatsızlığı olması sebebiyle kendisine ayrıcalık tanıdıklarını da sözlerine ekledi.