Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisinin yurt dışında popüler yaptığı isimlerden birisi de İrem Sak!

Kuş Uçuşu dizisinin yurt dışında popüler yaptığı isimlerden birisi de İrem Sak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Sak, bugüne kadar dizilerde canlandırdığı karakterler ile büyük başarılar kazandı. 2012 yılında Yalan Dünya isimli dizideki Tülay karakteri ile popüler hale gelen oyuncu, 2010 yılından bu yana hem sinemada hem de dizilerde birçok projede yer aldı.

Son dönemde Bir Aile Hikayesi, Alev Alev, Çukur isimli televizyon dizileri ile popülerliğini artıran oyuncu, dijitalde ise Netflix’in çok beğenilen Kuş Uçuşu dizisinde Müge karakteri ile yer aldı.

Birce Akalay ile Miray Daner’in yurt dışında bu dizi ile birlikte popülerliklerini katlayarak artırdıkları bir dönemde, benzer bir etkiyi İrem Sak da hissediyor.

Ünlü oyuncu Fransızların dikkatini çekmeyi başardı.. Netflix’in Ay Yapım imzalı dizisi Kuş Uçuşu tüm dünyada oldukça beğenildi. Ünlü Fransız dergisi Madamme Figaro Aralık ayı sayısında başarılı oyuncuya yer verdi.

Röportaj yapmak için İstanbul’a gelen Madamme Figaro ekibi Türkiye’deki dizi-film sektörü , Kuş Uçuşu dizisinde Müge Türkmen karakteri ve Sak’ın diğer projeleri hakkında merak ettiklerini sordular.

Soruları tüm samimiyetiyle cevaplayan İrem Sak bu günlerde devam eden Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezon çekimlerinin ardından hız kesmeden üçüncü sezon için çekimlere devam edeceğini söyledi.