Ana sayfa Dizi Haberleri Yalan Dünya dizisinin Tülay’ı İrem Sak için Gülse Birsel’in yazdığı yeni rol çok büyük sürpriz olacak!

Yalan Dünya dizisinin Tülay’ı İrem Sak için Gülse Birsel’in yazdığı yeni rol çok büyük sürpriz olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, uzun süre ara verdiği çalışmalarına yeniden başladı. Disney Plus için Yılbaşı Gecesi isimli bir sinema filmi hazırlayan Gülse Birsel, kendisini yeniden setlerde görmek isteyen hayranlarını da çok memnun etti.

Gülse Birsel’in yeni film projesinde birçok ünlü isim yer alıyor ve son dönemde ortaya çıkan bazı bilgiler, projenin bazı detaylarını da gözler önüne seriyor. Örneğin, Boran Kuzum’un bugüne kadar yer aldığı dram rollerinden sonra bu sefer bir komedi performansıyla izleyici karşısına çıkacak olması, dikkat çekici bir detay oldu.

Bir başka dikkat çeken detay ise İrem Sak’ın tesettürlü haliydi. 1986 yılında Sivas’ta dünyaya gelen İrem Sak, Yalan Dünya dizisinde yine Gülse Birsel ile birlikte çalıştı. O dönemde Tülay karakteri ile ekrana gelen oyuncu, bu rol sayesinde de büyük popülerlik elde etti.

Pavyon şarkıcısı ve biraz da seksiliği ile öne çıkan Tülay karakterinden sonra Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi filminde İrem Sak ile yeniden çalışması dikkat çeken bir ayrıntı oldu.

Ancak İrem Sak’ın setten yansıyan tesettürlü fotoğrafı herkesi şaşkına çevirdi. Yalan Dünya dizisinde dekolteli giyinen ve seksiliğini öne çıkartan Tülay karakterinden sonra bu sefer Gülse Birsel’in İrem Sak’a bambaşka bir kültürün temsilcisi olarak hikayede yer vermesi şaşırtıcıydı.

Yalan Dünya dizisinin Tülay'ı İrem Sak için Gülse Birsel'in yazdığı yeni rol çok büyük sürpriz olacak! 8

İrem Sak, Çukur isimli dizideki Seren Erdenet karakteri ile popülerliğini çok artırırken, en son Kuş Uçuşu isimli dizideki Müge karakteri ile de çok konuşulmuştu.

Kendisinin hikayesini yazdığı Modern Kadın isimli bir dizi de çeken oyuncu, şimdi ise Yılbaşı Gecesi filminin en dikkat çeken kadın oyuncularından birisi oldu.

Bugüne kadar oyuncuyu hiç görmediğiniz bir şekilde bu filmin hikayesinde izleyeceksiniz.

Tesettürlü bir kadın olarak Yılbaşı Gecesi isimli filmde rol alan İrem Sak’ın Yalan Dünya dizisindeki halini hatırlayanlar, Gülse Birsel’in böyle bir rolü İrem Sak için yazmasını çok büyük bir sürpriz olarak değerlendiriyor.

Yalan Dünya dizisinin Tülay'ı İrem Sak için Gülse Birsel'in yazdığı yeni rol çok büyük sürpriz olacak! 9

Disney Plus’ın yakın zamanda en çok konuşulacak projelerinden birisi olan Yılbaşı Gecesi’nin çok sürpriz bir proje olacağını ve ünlü isimleri izleyicilerin hiç de beklemedikleri rollerde göreceklerini İrem Sak örneğinden anlamak mümkün.