Ana sayfa Sosyal Medya Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu İrem Sak’tan yeni film için yeni imaj!..

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu İrem Sak’tan yeni film için yeni imaj!..

tarafından sevda

TelevizyonGazatesi.com / Detay – İrem Sak, yeni projesiyle uzun zaman sonra komedi rollerine geri dönüyor! En son Netflix’in Kuş Uçuşu dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden ünlü komedyen Gülse Birsel’in projesinde yer aldı.

Daha önce Gülse Birsel ile birlikte Yalan Dünya isimli dizide birlikte sete çıkan İrem Sak, Birsel’in Disney Plus için çektiği yeni filmi Yılbaşı’nın kadrosunda da yer alıyor.

İrem Sak bu defa bambaşka bir imajla hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu filmde tesettürlü bir kadına hayat veriyor.  Gülse Birsel’in uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı Yılbaşı filminin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Birsel’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda oyuncu kadrosunda bulunduğu Yılbaşı isimli komedi filminin çekimleri tamamlandı.

Çekimler biter bitmez filmden görüntüler sosyal medyada görücüye çıktı. Oyuncuların filmdeki imajları herkesi şaşkına çevirirken, son derece iddialı ve komik bir filmin gelmekte olduğu da görülüyor.

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu İrem Sak'tan yeni film için yeni imaj!.. 9

Büşra Pekin’in dansöz kıyafeti ile dikkatleri çektiği fotoğraflarda, tüm oyuncuların rengarenk kostümler ve bambaşka imajları ile filmde yer aldıkları görülüyor. Yılbaşı gecesi bir apartmanda yaşanan komik olayların anlatıldığı filmin bir yılbaşı masasında geçtiği de dikkat çekti.

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu İrem Sak'tan yeni film için yeni imaj!.. 10

Sosyal medyada,  “Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanlar, bu yılbaşı gecesinde bir arada. Orijinal film çok yakında Disney+’ta” notuyla yayınlanan fotoğraflar büyük ilgi çekti.

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve oynadığı filmin kadrosunda Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri yer alıyor.

BKM imzalı filmin konusu ise şöyle: Pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada yılbaşı gecesinde buluşmaya hazırlanan Didem, yılbaşı sabahında  tatsız bir haber alır. Son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Bu ünlü ismi tanıdınız mı? Oyuncu İrem Sak'tan yeni film için yeni imaj!.. 11

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı geceyi kötü geçirmemesi için çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve konukların nasıl bir gece geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.