Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel, Yılbaşı filminden müjdeli haberi sabah 06.00’da verdi!

Gülse Birsel, Yılbaşı filminden müjdeli haberi sabah 06.00’da verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisinden sonra uzun zamandır başka bir proje ile gündeme gelmeyen Gülse Birsel, hayranlarını çok özletmişti. Ünlü senarist, uzun zamandır yeni projesi üzerinde çalışıyordu. Daha önce kaleme aldığı komedi yapımlarıyla çok konuşulan Birsel’in yeni projesi de Yılbaşı isimli bir film.

Geçtiğimiz yıl harıl harıl yeni bir proje yazdığını yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da göstermişti ünlü senarist. İlerleyen süreçte yeni filmi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Yine bir komedi filmi olacak olan Yılbaşı isimli yapımda yer alacak oyuncuların ortaya çıkmasıyla birlikte filme heyecan da arttı.

Senaryosunu tamamladığını yine sosyal medyadan duyuran Gülse Birsel, titizlikle yürüttüğü çalışmaların ardından kadronun da tamamlanmasıyla güzel haberi hayranları ile paylaştı. Dizinin çekimlerinin başladığını duyuran senarist, sabahın erken saatinde çektiği bir fotoğrafla da proje için kolları sıvadıklarını gösterdi.

Açılışını 14 Haziran’da yapan Disney Plus’ta yayınlanacak olan Yılbaşı filminin çekimlerinden ilk kare de Gülse Birsel’den geldi. Birsel, sabahın çok erken saatinde sete geldiğini, karavanından yaptığı aşağıdaki paylaşımla gösterdi…

Gülse Birsel, Yılbaşı filminden müjdeli haberi sabah 06.00'da verdi! 7

uzun zamandır setlerden uzak olan Gülse Birsel, Yılbaşı filmine de hızlı başladı! Birsel, instagram sayfasından yaptığı paylaşıma “Sizi komedisiz bırakmamak için sabah 06.00’larda kalktığımı buraya yazılı ve resimli olarak not düşeyim” sözleriyle resmen filmin çekimlerinin başlamış olduğunu da duyurdu!

Güçlü kalemi ile yazdığı her hikayesi büyük başarı kazanan Gülse Birsel’in Yılbaşı filmi de büyük bir merakla beklenmekte. Kadrosunda Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri’nin yer alıyor olması, filmin şimdiden ilgi çekmesini de sağladı!

BKM imzalı filmin çekimlerinin başlamasından sonra heyecan da dorukta. Kadrosu ile merak toplayan filmde, Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olaylar anlatılacak. Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor.