Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Sak’ın Erkan Petekkaya alerjisinin altında Nurgül Yeşilçay mı var?

İrem Sak’ın Erkan Petekkaya alerjisinin altında Nurgül Yeşilçay mı var?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Youtuber Danla Bilic’in kanalında yayınlanan İrem Sak röportaj videosunda dikkat çeken bir detay vardı.

9 Şubat 1986 Sivas doğumlu olan İrem Sak, çok keskin bir ifade ile meslektaşı Erkan Petekkaya hakkında olay sözlere imza atmıştı.

Danla Bilic’in evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin sorusuna, “Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam” ifadelerini kullandı.

İşte bu sözler de magazin gündemine bomba gibi düştü.

Peki, İrem Sak’ın Petekkaya hakkında bu kadar sert bir söylemde bulunmasının sebebi ne olabilirdi?

Petekkaya’yı beğenmediğini belirten ve başka da bir detay vermeyen Sak’un bu sözlerinin altında acaba Nurgül Yeşilçay etkisi mi var?

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri ile dikkatleri üzerine çeken, Güldür Güldür Show programıyla da ününe ün katan İrem Sak, “O’nun karşısında kim olursa, onun karşısındakinin önemi yok kim olursa. Beğenmiyorum” ifadeleriyle bir hayli sertti.

İşte Sak’ın sözleri:

Hatırlanacağı gibi Erken Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisi nedeniyle ciddi bir kavga etmişti.

Ne olmuştu?

Paramparça dizisinin akışı sırasında senaryoda yazılı olduğu gibi, Nurgül iki sevgilinin öpüşmesi gerektiğini söyleyince, Petekkaya, “Amma meraklıymışsın öpüşmeye! Sen zaten alışıksın böyle şeylere” dedi. Yani Petekkaya, öpüşmeyi reddetti ve gerekçe de Anadolu’da muhafazakâr izleyicilerin rahatsız olacağıydı…

İşte bu sözlerden sonra Petekkaya ve Yeşilçay arasında ciddi bir söz düellosu yaşandı.

İrem Sak'ın Erkan Petekkaya alerjisinin altında Nurgül Yeşilçay mı var? 7

Tüm yaşanan bu olaylarda kadınlar yazarlar Erkan Petekkaya’yı ağır sözlerle eleştirmiş, birçok ünlü kadın da ünlü oyuncuyu sert şekilde kınamıştı…

İrem Sak’ın Petekkaya alerjisinde yaşanan bu olayların etkisi de olabilir.

Aralarında geçen bir şeyden dolayı bu şekilde bir söz söylediği yorumları da olabilir. Ancak bu noktada Sak’ın daha net ifadelerde bulunması gerekiyor.