Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Sak’tan set arası destek ziyareti!

İrem Sak’tan set arası destek ziyareti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu İrem Sak, hikayesini kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini de abisi Ayberk Sak yaptığı yeni dizisi için sete çıktı…

Başrolünde yer aldığı dizinin kendisi için çok önemli bir proje olduğunu söyleyen oyuncu, etkileyici bir kadın hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin çekimlerinin devam ettiği ortamda ünlü oyuncu, bir de destek ziyaretinde bulundu.

Başrolünü ve senaristliğini üstlendiği Modern Kadın dizisinin çekimleri devam ederken bir süre ara veren oyuncu Beykoz Belediyesi’nin etkinliğine katıldı.

Beykoz Belediyesi tarafından “Hayatı Paylaşmak İçin Farkında Ol, Fark Et” sloganıyla başlatılan etkinlikte dezavantajlı çocukların ve desteğe ihtiyacı olan kadınların hayata katılımlarını artırmak amaclanıyor.

İrem Sak, etkinlikte kadınların ve çocukların özgüvenli, mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak amacıyla hazırlanan merkezi ziyaret etti.

Sağlıktan eğitime, psikolojik danışmanlıktan sanata birçok alanda hizmet veren Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’ni gezen İrem Sak ve dizinini yönetmeni abisi Ayberk Sak çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.