Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler dizisi izleyicinin bam teline dokunuyor

İsimsizler dizisi izleyicinin bam teline dokunuyor

tarafından ker_def

İsimsizler 7. Bölüm Fragmanı – 8 Mayıs Pazartesi

Günümüz kahramanlık destanının anlatıldığı İsimsizler dizisi oldukça heyecanlı bölümleriyle tüm izleyenlerin adeta bam teline dokunmaya devam ediyor. Özellikle İsimsizler dizisinin bazı sahneler gerçekte yaşanmış ve yüreklerimizi acıyla dolduran bazı olayları hatırlatıyor ve bu yönüyle ekran başındakilerin gözyaşlarına boğulmasına neden oluyor. Şimdi, İsimsizler dizisinin izleyicileri büyük bir heyecan ve merak ile dizinin 7. bölümünü beklemeye başladılar. Ancak dizinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.

İsimsizler dizisi 7. bölümüyle 8 Mayıs Pazartesi Kanal D ekranlarında!

İsimsizler 6. Bölümde Neler Oldu?
Dizinin son bölümünde Fatih intikam yemini etmişti. En son olarak Fatih’in annesine saldırılması Fatih’in sabrını da sonuna getirmişti. Fatih’in bundan sonraki tek amacı bu toprakları o hainlere mezar etmekti.

Sawer ise Fatih’e karşı harekete geçme konusunda elini bir hayli hızlı tutuyordu. Üstelik Sawer, Ahmet ile Olcay’ı durdurmayı başarıp bir de Fatih’e kumpas kurmuşlardı. Örgütün hakim olduğu köyü temizleyip örgüte de önemli bir darbe vurmak için Fatih ve arkadaşları harekete geçmişti. Ancak teröristler de kurdukları tuzaklarla bu ekibi durdurmak adına ellerinden geleni yapıyorlardı.