Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler’in korkusuz Kaymakamı Fatih, Bir Zamanlar Çukurova’da ağlatacak!

İsimsizler’in korkusuz Kaymakamı Fatih, Bir Zamanlar Çukurova’da ağlatacak!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 2 sezon devam eden İsimsizler dizisinde Korkusuz Kaymakam Fatih olarak izlediğimiz Uğur Güneş, atv’nin iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok farklı bir rolle gelecek.

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” da, Uğur Güneş’in canlandırdığı “Yılmaz” karakteri aşkıyla gıpta ettirecek, mertliği ile hayran bırakacak, başına gelenlerle ise seyirciyi ağlatacak!

Yayınlanan görüntüleriyle büyük heyecan yaratan yeni sezonun en iddialı dizisinde Uğur Güneş, anasız babasız büyüyen Yılmaz Akkaya’yı canlandırıyor.

Çocukluktan itibaren bir tamirhanede çalışan Yılmaz’ın, en büyük özelliği dürüstlüğü ve cesareti!

Yılmaz’ın evlilik hayali kurduğu Züleyha için de yapamayacağı şey yok! Zaten ikisinin de hayatını değiştiren gece, asla yapamam sandığı şeyi yapıyor!

İsimsizler'in korkusuz Kaymakamı Fatih, Bir Zamanlar Çukurova'da ağlatacak! 7

İstanbul’da bir olmuş gönülleri ile samanlıkları seyran etme hayalleri kuran aşıklar kendilerini Adana’ya giden bir trende buluyor!

Uğur Güneş, Yılmaz karakteriyle yaklaşık 50 yıl öncesinin Adana’sında mert ve sözünün eri bir adam olarak yaşadıkları ile seyirciyi kendine hayran bırakacak!

Hikayesiyle herkesi heyecanlandıran “Bir Zamanlar Çukurova” yakında Atv’de!