Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler dizisi paralel yapının ihanetini gözler önüne seriyor

İsimsizler dizisi paralel yapının ihanetini gözler önüne seriyor

tarafından ker_def

isimsizler3

Fatih Kaymakam Savcı’ya Karşı!
Başkan Fatih’i arayıp savcının onu almaya geldiğini, eğer onlarla giderse tutuklayacaklarını söyledi ve “gerekirse çatış ama teslim olma” dedi. Savcı Fatih’i almaya geldiğinde çatışmaya hazır bir Fatih buldu karşısında. Savcı alalım kaymakam beyi dediğinde silahlar çekildi. Fatih’in gitmemekte kararlı olduğunu görünce geri gitti.

Ahmet cinayetten tutuklu yargılandı. Halk linç girişiminde bulundu. Seher ve Kürşad Ahmet’i kurtarmak için planlar yapıyorlardı ve mobese görüntülerini izlerken bir ipucu buldular.

Olcay Teröristlerle Karşı Karşıya!
Olcay kaçarken, ormanda koşarak kaçan bir çocuk gördü. Durdurdu ve ne olduğunu sordu. Çocuk da köylerine teröristlerin geldiğini söyledi. Köye gidip çocuğun evinde saklandı ve olup biten her şeyi öğrendi. Fatih ve ekibin diğer kalanlarına köyde olup bitenlerin haberini vermenin yollarını arıyordu. Bir teröristin arkasından gelip onu etkisiz hale getirdi ve boğarak öldürdü.

Öldürdüğü teröristin telefonuyla Fatih’i arayıp durumu anlattı. Saver’in orada olduğunu söyledi tam bu sırada bir teröriste yakalandı ancak yaralı bir şekilde kaçmayı başardı ve daha önce saklandığı çocuğun evinde gitti. Teröristler bütün evleri arıyordu. Olcay’ın saklandığı evi de aradılar ancak Olcay’ı saklandığı yerde bulamadılar.