Ana sayfa Dizi Haberleri İşleri yoluna sokan Netflix’in yeni dizisi Terzi’nin kadrosuna yeni bir isim katıldı!

İşleri yoluna sokan Netflix’in yeni dizisi Terzi’nin kadrosuna yeni bir isim katıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni başrol kadın oyuncusunu belirlemesiyle son sorununu da çözen Netflix’in yeni dizisi Terzi’nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün paylaştığı dizinin çekimleri son hız ilerliyor.

Süslü Korkuluk olan adı Terzi olarak değişen yeni dizi Netflix’te ekrana gelecek. Dizinin başrol kadın oyuncuları Alina Boz ve Esra Bilgiç’in ayrılmasıyla boşalan başrol kadın oyuncu kadrosuna genç oyuncu Şifanur Gül’ün seçilmesiyle son sorunu da çözen Terzi dizisinin halen dördüncü bölümünün çekimlerine devam edildiği belirtiliyor.

İşleri yoluna sokan Netflix'in yeni dizisi Terzi'nin kadrosuna yeni bir isim katıldı! 62

Bu arada Terzi dizisinin son derece güçlü olan oyuncu kadrosuna genç bir isim daha katıldı. Yeni yeteneklerden Elif Gezer’in Terzi dizisinde rol alacağı belirtildi. 1996 yılında dünyaya gelen Elif Gezer, 2017 yılında, Karabük Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’nden mezun oldu.

Elif Gezer, ilk oyunculuk deneyimini Darısı Başımıza adlı diziyle gerçekleştirdi. Ardından sırasıyla Gülperi, Hercai ve Kırmızı Oda gibi iddialı yapımlarda yer aldı. Genç oyuncu Terzi’nin yönetmeni Cem Karcı’yla daha önce Gülperi ve Hercai dizilerinde birlikte çalıştı. Elif Gezer’in Terzi dizisinde canlandıracağı karakterle ilgili henüz bilgi yok.

İşleri yoluna sokan Netflix'in yeni dizisi Terzi'nin kadrosuna yeni bir isim katıldı! 63

Krizlerin bir türlü bitmediği Terzi dizisi tüm olumsuz gelişmelere inat çekimlerine devam ediyor. Dizi öylesine iddialı geliyor ki, Netflix’in prensiplerinden birini bile yıkmayı başardı. Normalde ilk sezonu beğenilirse devamını çeken Netflix, Terzi ile daha en baştan üç sezon olarak anlaştı. Dizinin, 2022’nin sonuna doğru Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Bugüne kadar iki kadın başrol oyuncusunun ayrıldığı dizinin çekimleri bu büyük eksikliğe rağmen devam ediyor. Nitekim dizinin oyuncularından biri olan Ece Sükan birkaç gün önce gazetecilerin sorularını yanıtlarken sette her şeyin yolunda gittiğini, herkesin çok iyi olduğunu söylemişti.

Dizide Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Ece Sükan’ın yanı sıra Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Engin Şenkan gibi usta isimler yer alıyor.