Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan için Barbaroslar dönemi bitiyor, yeni dizi başlıyor!

Engin Altan Düzyatan için Barbaroslar dönemi bitiyor, yeni dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan, 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisiyle hala milyonların gönlünde yer alan bir oyuncu… Yurt dışında da bu dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi oluşturan oyuncu, Barbaroslar isimli TRT1 dizisiyle yine tarihi bir yapım sayesinde çok dikkat çekti. Barbaroslar dizisinden ayrılık vakti ise yaklaştı. Oyuncunun sezon sonunda hikayeden ayrılacağı ortaya çıktı.

Engin Altan Düzyatan’ın büyük bir heyecanla başladığı ve büyük de emek verdiği Barbaroslar dizisi, ikinci sezonda devam edecek mi, henüz net değil. Ancak dizi devam edecek olsa bile Engin Altan Düzyatan kadroda olmayacak. İşte bu durum da kesinleşti… Oyuncunun sonraki projesinin de belli olması kimseyi şaşırtmadı.

Böyle başarılı ve etkili bir ismin dijital platformlar tarafından kaçırılmayacağı ortada. Engin Altan Düzyatan da Gold Film’in yeni dijital dizisi için görüşmelere başladı. Oyuncunun 8 bölümlük dizide çok etkili bir rolde yer alması bekleniyor.

Hakan Kırvavaç’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin ismi Rehber olarak belirlendi. Hakim dizisinin de senaryosunu yazan Yılmaz Şahin, hikayeyi oluşturdu.

Dizide yatılı okulda okuyan 3 genç kızın etkileyici ve gerilimi yüksek olaylarla dolu hikayesini izleyeceksiniz. Dizinin 3 kadın başrol oyuncusu için görüşmeler devam ediyor. Engin Altan Düzyatan’ın çok keskin bir rolde yer alması ve hayranlarını da fazlasıyla şaşırtması bekleniyor.