Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde başarının sırrını Gökçe Bahadır kıskandıracak sözlerle anlattı!

Ömer dizisinde başarının sırrını Gökçe Bahadır kıskandıracak sözlerle anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisi sezonun en istikrarlı ve izleyicileri kendisine çekmeyi başaran projelerinden birisi oldu. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisi de çok başarılı bir süreç yürüttükleri bu projede iyi bir uyum yakaladı. Dizinin hikayesini de toplumsal gerçekleri ortaya koyması bakımından geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Gökçe Bahadır, dizinin setinde ne kadar mutlu olduklarını kıskandıracak sözlerle ortaya koyarken, ekip olarak birlikteliğin başarının ana nedenlerinden birisi olduğu da şu sözlerle anlattı:

“Mutlu bir ekip, iyi bir ekip, birbiri ile sürekli alışverişte olan ve birbirini sürekli destekleyen bir ekip. Birbirinin iyi olması için uğraşan bir ekip, o yüzden bu da ekrana yansıyor diye düşünüyorum. Çok seviyorum çalıştığım ekibi, çok mutluyum onlarla olmaktan.”

Ömer dizisinin setinde başrol sorumluluğu alan ve Gamze karakterini de çok etkili bir şekilde canlandıran Gökçe Bahadır, hayranlarını da bu sezon derinden etkileyen isimlerden birisi oldu.

Sosyal medyada çok konuşulan Ömer dizisinin hikayesinin yanı sıra, Gamze karakterinin toplumda geniş bir karşılık bulduğu gerçeğini de ifade etmek gerekiyor.

Selahattin Paşalı da bu önemli başarıyı ekip olarak bir aile gibi olmalarına bağladı. Ömer karakterindeki başarısıyla bu sezon çok konuşulan, iyi de bir kariyer çıkışı sergileyen oyuncu, şöyle konuştu:

“Gene bir aileyi yakaladım kendi adıma. Bu tarz bir aile hissiyatı hissetmek istiyor insan, o yüzden setten çok mutluyum.”