Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’ın kariyeri için bulunmaz bir fırsat çıktı!

İsmail Ege Şaşmaz’ın kariyeri için bulunmaz bir fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, bugüne kadar kendisine yapılan teklifler arasında en özelini buldu ve kariyerinde çok farklı bir yolculuğa çıkıyor. En son Elkızı isimli Fox TV dizisinde izlediğimiz oyuncu, bir süredir yeni projesinin heyecanı içinde.

2007 yılında daha 28 yaşındayken, Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı sinema filminde böyle acı bir olay, bir başka gencin hayatını değiştirecek gibi gözüküyor.

İsmail Ege Şaşmaz, tam da Barış Akarsu’nun öldüğü yaşta. Ayrıca fiziki olarak da ona çok benziyor… Saçlarını uzatmaya başlayan ve Barış Akarsu’ya benzemek için de bazı imaj değişiklikleri yapacak olan oyuncu, rolün hakkını vermek için de yoğun bir şekilde çalışıyor.

Son dönemde Türkiye tarihini etkilemiş ünlü isimlerin filmleri bir moda haline geldi… Bergen filmi çok başarılı oldu ve Farah Zeynep Abdullah büyük çıkış yakaladı. Dilberay filminde de yine Büşra Pekin’in güçlü çıkışını gördük.

Şimdi de bu iki kadın oyuncunun elde ettiği başarıya doğru İsmail Ege Şaşmaz koşuyor… Aslı Bekiroğlu ile yeni dizide partner olarak yer almaya hazırlanan oyuncu, ayrıca rock müziğinin unutulmaz isimlerinden Barış Akarsu olabilmek için, gitar dersleri de alıyor.

İsmail Ege Şaşmaz'ın kariyeri için bulunmaz bir fırsat çıktı! 7

Ses konusunda da şan dersleri alarak kendisini geliştirmeye çalışan İsmail Ege Şaşmaz, aynı kadın meslektaşları Büşra Pekin ve Farah Zeynep Abdullah’ın da geçtiği yoldan ilerliyor.

Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın ve Burak Satıbol’un da kadrosunda yer aldığı filmin çekimleri için son hazırlıklar yapılıyor.

Çekimlerin Haziran ayında başlaması planlanan filmin kadrosuna en son katılan isim ise Masumlar Apartmanı dizisindeki Hikmet rolü ile öne çıkan Metin Coşkun oldu.