Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu için Zümrüdüanka bulunmaz bir nimet oldu!

İsmail Hacıoğlu için Zümrüdüanka bulunmaz bir nimet oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Çocuk dizisinde canlandırdığı Hasan karakteri ile izleyicilerin aklında farklı bir yere oturan İsmail Hacıoğlu, şimdi ise Zümrüdüanka’da Cihan olarak bambaşka bir kimliğe büründü… Dizinin kilit isimlerinden olmaya başlayan Cihan karakterini başarıyla canlandıran ünlü oyuncu, ekipten de son derece memnun.

Çok iyi karşılandığını ve Kapadokya’da bulunmaktan da çok memnun olduğunu anlatan İsmail Hacıoğlu, dizinin kendisi adına bulunmaz bir nimet olduğunu ifade etti. İsmail Hacıoğlu, “Pandemi sürecinde bulunmaz nimet bizim için aslında, şehir dışında olmak ve çalışmak” ifadesini kullandı.

İlk sezonun bir kısır döngüye girmeye başlayan hikayesinin değişmesinde Gökçe Eyüboğlu ile birlikte İsmail Hacıoğlu’nun da büyük katkısı var. Kendi hikayeleri olan karakterlerle Zümrüdüanka’ya dahil olan bu ikili, değişimin de mimarları oldu.

İsmail Hacıoğlu, ekipten ve gördüklerinden memnun. Oyuncu, “Ben 10. bölümde dahil oldum hikayeye. Çok güzel oturmuş bir ekipti, çok da güzel karşılandım. Çok keyifli çalışıyoruz, umarım bu keyif ile devam edeceğiz” diye konuştu.

Cihan, dizideki dengeleri değiştiren bir karakter ve ikinci sezon boyunca ön planda olacak. Ünlü oyuncunun Fox TV’de yayınlanan ve Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programındaki açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.