Ana sayfa Dizi Haberleri İsmi Terzi olarak değişen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde bir büyük sorun daha çözüldü!

İsmi Terzi olarak değişen Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde bir büyük sorun daha çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeniden setlere döndüğü ve Kırklareli’nde çekimlerine başlanan Netflix’in yeni dizisi Terzi’de işler yoluna girdi… Şimdiye kadar ismi Süslü Korkuluk olarak ifade edilen dizinin isminin Terzi olarak değiştirildiği ortaya çıkmıştı. Yönetmen Cem Karcı’nın ön hazırlıkların ardından sete çıktıklarını duyurması ile hayranlar bir hayli heyecanlandı.

Ancak dizide Alina Boz’un yerine kadın başrol olan Esra Bilgiç’in de ayrılık kararı alması ile herkes şoke olmuştu. Yapımcı ile sözleşme şartları konusunda anlaşmazlık yaşayan Esra Bilgiç gidince bir süre devam eden kadın başrol krizi sona erdi… Gelen haberler Şifanur Gül’ün yeni kadın başrol olarak kadroya dahil edildiğini aktarıyor.

Şifanur Gül ismini dizi hayranları son dönemde fazlasıyla duymakta… Sevdim Bir Kere isimli dizideki Eylül karakteri ile 2019 yılında oyunculuğa başlayan Şifanur Gül, 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

İsmi Terzi olarak değişen Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde bir büyük sorun daha çözüldü! 39

Henüz genç yaşına rağmen üst üste iyi projelerde rol alan Şifanur Gül, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Gülpen karakteri ile göz doldurdu. Daha sonra Benim Adım Melek dizisinde İkra karakteri ile hikayeye sonradan dahil olan oyuncu, geçen yaz döneminde ise Cam Tavanlar dizisinde Suna karakteriyle kariyerine devam etti.

Ölüm Kime Yakışır ile Akif isimli dizilerde de rol alan oyuncu şimdi de Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Terzi dizisine geçiş yaptı. Şifanur Gül adına bu çok etkili ve dikkat çekici bir yükseliş.

Süslü Korkuluk isminin Terzi olarak değiştirilmesinden sonra Şifanur Gül’ün gelişiyle de kadın başrol krizi sona erdi ve dizi adına yeni bir sayfa açılmış oldu.

Esvet karakteri ile izleyeceğimiz genç oyuncunun partneri ile uyumu da şimdiden merak konusu oldu. Çağatay Ulusoy’un Peyami isimli bir terziye hayat vereceği dizide; Salih Bademci, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve Engin Şenkan gibi isimler de bulunuyor.