Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, hiç tahmin etmiyordu ama Emanet dizisi hayatını değiştirdi!

Sıla Türkoğlu, hiç tahmin etmiyordu ama Emanet dizisi hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli dizide Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, performansı ile dikkat çekiyor ve sosyal medyada da son dönemde en çok konuşulan genç oyunculardan birisi olmayı başardı. Hayranlarının hem doğal güzelliğini öne çıkarttığı hem de yetenekleri ile takdir ettiği oyuncu, birçok kez en çok konuşulan oyuncular listesinde ilk 10 içinde yer alarak, sosyal medyadan geniş bir destek aldı.

Halil İbrahim Ceyhan ile Emanet dizisinde çok iyi bir uyum yakalayan oyuncu, partneri ile de çok iyi anlaşmasıyla biliniyor. Youtube’da hem Halil İbrahim Ceyhan hem de Sıla Türkoğlu, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Halil İbrahim Ceyhan, partneri için çok hoş sözler söyleyerek onu onore etti. Aynı şekilde Sıla Türkoğlu da benzer sözler söyledi.

Sıla Türkoğlu, hiç tahmin etmiyordu ama Emanet dizisi hayatını değiştirdi! 8

Halil İbrahim Ceyhan, “Sıla ile çok eğleniyoruz. Set arkasında çok keyifli bir insan” diyerek partneri ile birlikte bu projede olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sıla Türkoğlu da yine hayranların bir sorusuna yanıt verirken şöyle konuştu: “Partner olarak güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Çalışmaktan da keyif aldığım birisi kendisi. Zeki, başarılı ve insanları idare etmeyi bilen birisi.”

Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte rol alacakları bir sinema filminde oynamayı da çok istediğini anlatan oyuncu, “Keşke böyle bir teklif gelse” diyerek yapımcılara da pas atmış oldu.

Sıla Türkoğlu, hiç tahmin etmiyordu ama Emanet dizisi hayatını değiştirdi! 9

Dizide yer almanın kendisine tahmin edemeyeceği bir uluslararası başarı getirdiğini ifade eden oyuncu, Emanet dizisinin yurt dışı satışlarının çok iyi olmasının kendisine olumlu yansıdığını belirtmiş oldu.

Sıla Türkoğlu, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Hiç tahmin edemeyeceğim kadar bir başarı, uluslararası bir başarı kattı. Bu çok gurur verici bir şey benim adıma. Aynı zamanda burada çok güzel insanlar tanıyorum, insan biriktiriyorum. Sizleri biriktiriyorum, çok değerlisiniz bizim için. Çok gurur ve güzel bir şey. Emanet mutluluk kattı.”

İki sezondur devam eden Kanal 7’nin Emanet dizisi başrol oyuncularının adeta hayatını değiştiren bir proje oldu. Dizinin yurt dışında, özellikle Latin Amerika ülkelerinde yayınlanması ikilinin uluslararası alanda dikkat çekmesini sağladı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlara bakılırsa hem Sıla Türkoğlu hem de Halil İbrahim Ceyhan, hayatlarını değiştiren bir yapımda yer almanın şansını yaşıyor.

Halil İbrahim Ceyhan da youtube’da hayranların sorularını yanıtlarken, dizi ile gelen uluslararası başarıya dikkat çekmiş ve bunun gurur verici olduğunu ifade etmişti. İki genç oyuncunun da aynı noktaya temas etmesi de dikkat çeken bir detay oldu.