Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde hikayenin sonuna geldik, artık ipler koptu!

Kaderimin Oyunu dizisinde hikayenin sonuna geldik, artık ipler koptu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 17. yeni bölümü 15 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek ve hikayede iplerin koptuğuna şahitlik edeceksiniz. Yeni bölümden yeni bilgiler paylaşıldı. Cemal, Asiye’ye çok kötü bir şey olduğunu söylüyor. Helin onları gördü ve artık ipler kopma noktasına geldi.

Cemal’in şu sözleri artık dizide hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlatıyor: “O ipler ben istesem de istemesem de artık koptu. Bu hikayenin sonuna geldik. Herkes her şeyi öğrenecek.”

Cemal ile Asiye’nin durumunu Mahir’in nasıl öğreneceği de merak konusu oldu. Zuhal’in devreye girmesi ile birlikte Mahir de gerçekleri öğrenecek… Kaderimin Oyunu dizisinin hikayesinde yaşanan bu büyük dalgalanmanın nelere yol açacağını Cuma akşam yayınlanacak yeni bölümde görebileceksiniz.

Kaderimin Oyunu dizisinde hikayenin sonuna geldik, artık ipler koptu! 7

Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yaşanacak bu büyük kırılma ile birlikte diziye olan izleyici ilgisinin yükselmesi bekleniyor.

Kaderimin Oyunu dizisi hayranları hikayenin çok heyecanlı bir noktaya geldiğini belirtirken, yurt dışındaki dizi hayranlarının ilgisinin de bir hayli arttığına şahit oluyoruz. Sosyal medyada yabancı dizi hayranlarının çok yoğun bir şekilde Kaderimin Oyunu dizisini desteklediğini görebilirsiniz.

15 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan dizinin 17. bölümünden 2. fragmanı ve diğer önemli detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Helin yaşadığı büyük şokla sarsılmışken, karşı karşıya kaldığı yeni bir gerçek duygularını alt üst eder. Zuhal, Mahir tarafından reddedildiği için öfkelidir. Helin’in de kendisine cephe almasıyla iyice bilenir ve çok tehlikeli bir oyuna girişir.

Cemal, içinde bulunduğu duruma daha fazla dayanamayıp, hayatını değiştirecek kararlar alır. Sırlarla ağ gibi örülmüş konakta, herkes rolünü olması gerektiği gibi oynamaya devam eder ama gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.