Ana sayfa Sosyal Medya İspanya’da Kerem Bürsin çılgınlığı yaşandı!..

İspanya’da Kerem Bürsin çılgınlığı yaşandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-İspanya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde konuk oyuncu olarak yer aldığı  A Todo Tren 2 adlı filmin İspanya’da gerçekleşen galasına katıldı.

Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında tamamlanan film 2 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu filmin galasından görüntüleri sosyal medya hesabında da yayınladı.

Kerem Bürsin instagram hesabında yayınladığı gala görüntülerine şunları yazdı; “Bloktaki büyük çocuklar ile eğleniyorum!!! Böylesine harika bir takımla performans sergilemekten daha mutlu olamazdım. Desteğiniz için herkese teşekkürler. Herkese ve herkese kucak dolusu! 2 Aralık’tan itibaren sinemada Tüm Tren 2’yi izlemeye devam edin.”

İspanya'da Kerem Bürsin çılgınlığı yaşandı!.. 15

WarnerBros yapımcılığında çekilen A Todo Tren 2 adlı filmin İspanya’daki galasında oyuncuya ispanyol hayranları tarafından büyük ilgi gösterildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından Kerem Bürsin’in dünya çapında ününün giderek artması dikkatle izleniyor. Oyuncu, özellikle Latin Amerika ülkelerindeki hayranları tarafından çılgınca karşılanıyor. Özellikle İspanya’da yaşanan Kerem Bürsin hayranlığı giderek tırmanıyor!

İspanya'da Kerem Bürsin çılgınlığı yaşandı!.. 16

Sen Çal Kapımı adlı dizinin 80’den fazla ülkeye satılmasının ardından hayran kitlesini büyüten oyuncu, sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Kerem Bürsin’in İspanya’ya ilk ziyaretinde yaşanan coşkulu karşılama, İspanyol basınında da haber olmuştu. Dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ünlü İspanyol aktör Antonia Banderas’ın davetiyle de pek çok kez ülkeye giderek yeni projeleri olacağını duyurmuştu.