Ana sayfa Sosyal Medya İspanyol basını: “Kerem Bürsin karın kaslarıyla İspanya’da devrim yaptı!”

İspanyol basını: “Kerem Bürsin karın kaslarıyla İspanya’da devrim yaptı!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık Kerem Bürsin’in attığı her adım İspanyol basınında geniş yer tutuyor. Sen Çal Kapımı dizisinin Latin ülkelerindeki başarısının ardından İspanya’yı fetheden Kerem Bürsin, geçen hafta ülkeye yaptığı ziyaretle yine olay yarattı. İspanyol basını Kerem Bürsin’in karın kaslarıyla ülkeyi alt üst ettiğini belirtti.

Kerem Bürsin bu aralar ikinci kapısı yaptığı İspanya’da büyük övgüler almaya devam ediyor. Geçen hafta İspanya’ya giden Kerem Bürsin yine hem hayranlarının hem de basının büyük ilgisini çekti. İspanyol basını Kerem Bürsin’in ziyaretine geniş yer ayırdı. Dünya çapında yayınlanan Men’s Health dergisinin İspanyol edisyonundaki haber çok dikkat çekiciydi.

Men’s Health dergisi Kerem Bürsin’in karın kaslarıyla İspanya’da devrim yaptığını yazdı. Makalede El Turco olarak andığı Kerem Bürsin’in Olyverse’ün lansmanına katılmak Madrid’e geldiğini yazan dergi şöyle devam etti:

İspanyol basını: “Kerem Bürsin karın kaslarıyla İspanya’da devrim yaptı!” 7

“El Turco, aynanın karşısında, gömleksiz ve muazzam bir şekilde tanımlanmış karın kaslarını gösteren tipik bir selfie paylaştı. Çok sıkı spor yapan Kerem Bürsin sağlam karın kaslarının yanı sıra mükemmel bir sırta sahip. Kerem Bürsin’in selfie’de sergilediği muhteşem kasları zaten sıcak olan Madrid’deki sıcaklığı daha da artırdı.”

İspanya’da Kerem Bürsin fırtınası, ünlü oyuncunun ülkeyi her ziyaretinde daha da şiddetleniyor. En son yeni dünya evreni Metaverse’te, İspanyol bir girişimci tarafından kurulan Olyverse isimli platformun lansmanında yer almak üzere İspanya’ya giden Kerem Bürsin yine hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Kerem Bürsin’e hayran olanlar arasında sadece halk değil ülkenin ünlü isimleri de var.

Bu arada Kerem Bürsin İspanya’da gazetecilerin sorularını yanıtlarken çok önemli bir bilgi paylaşmıştı. Gazetecilere konuşan Bürsin, temmuzda bir kez daha İspanya’ya geleceğini ancak bu kez ziyaretin yeni bir proje için olacağını söylemişti. Ülkede çekilecek bir yapımda rol alacağını belirten İspanya’daki projelerinin devam edeceğini belirtmişti.