Ana sayfa Dizi Haberleri İspanyolların hayranlığını kazanan Caner Cindoruk, yeni bir uluslararası dizi sınavı verecek!

İspanyolların hayranlığını kazanan Caner Cindoruk, yeni bir uluslararası dizi sınavı verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Caner Cindoruk’un oyunculuk performansını iyi bilen Türk izleyicilerin yanı sıra, son dönemde İspanyollar da hayranlıklarını sergiliyor. Kadın isimli dizi ile çok başarılı bir çıkış sergileyen Caner Cindoruk, bu dizinin İspanya’da yayınlanması ile popülerliğini Avrupa’ya taşıdı.

Latin Amerika ülkelerini de etkisi altına alan Caner Cindoruk hayranlığı, Sadakatsiz isimli dizinin de dünyaya yayılması ile hızla arttı. İspanya’da Caner Cindoruk’un büyük bir hayran kitlesi oluşurken, oyuncunun yeni projesinin de yine Güney Amerika’yı hedefleyen bir iş olması çok akıllı bir strateji olarak gözüküyor.

Mavi Sürgün isimli yeni bir dizi projesinin başrolünde yer alan Caner Cindoruk, şimdilik Güney Amerika’da yayınlanmak üzere hazırlıkları yapılan bu proje ile birlikte, popülerliğini çok daha büyük bir noktaya taşıyacak gibi gözüküyor.

Damla Sönmez ve Serkan Altunorak da yine Latin Amerika ülkelerinde takip edilen isimler arasında bulunuyor ve bu üç ünlü oyuncunun Mavi Sürgün dizisi de çok anlamlı bir proje olarak ortaya çıktı.

İspanyolların hayranlığını kazanan Caner Cindoruk, yeni bir uluslararası dizi sınavı verecek! 8

Önceki sezon atv’de yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi aslında Özbekistan televizyonu için çekilmiş ve sonrasında atv’de de gösterilmişti.

O3 Medya’nın sahibi olan televizyoncu Saner Ayar da benzer bir strateji üzerinden ilerliyor ve Güney Amerika’da yayınlanmak üzere Mavi Sürgün isimli diziyi hazırlıyor. İlk olarak yurt dışında yayınlanması planlanan dizinin, daha sonra Türkiye’de de gösterilmesi bekleniyor.

Çekimleri için yakında dizinin ekibi Marmaris’te bir araya gelecek. Türkiye’nin turizm cennetlerinden olan Marmaris’in doğal güzelliklerinin de dizi üzerinden yansıtılması, tanıtım ve turizm açısından da fayda sağlayacak gibi gözüküyor.

Caner Cindoruk’un yeni dizideki karakteri de çok iddialı olacak. Su Altı Taarruz Timi olarak bilinen SAT komandosu Oğuz rolünü canlandıracak olan Caner Cindoruk, fiziksel avantajını da role yansıtmış olacak.

İspanyolların hayranlığını kazanan Caner Cindoruk, yeni bir uluslararası dizi sınavı verecek! 9

Hikayede Oğuz karakterinin eşini kaybettiği kötü olaylar sonrası çocukları ile Marmaris’te yeni bir yaşama başlamasının hikayesi olarak öne çıkan Mavi Sürgün dizisinin Caner Cindoruk’un Güney Amerika’daki popülerliğine çok büyük katkı yapması bekleniyor.

26 bölümlük Mavi Sürgün dizisinde heyecanlı ve gizemli bir hikaye bulacak olan izleyiciler, Türkiye’nin doğal güzelliklerini de izleyebilecek.