Ana sayfa Sosyal Medya Engin Günaydın’a Cem Yılmaz’dan kalpli destek mesajı!..

Engin Günaydın’a Cem Yılmaz’dan kalpli destek mesajı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Engin Günaydın, Devin Özgün Çınar ile birlikte oynadıkları ve aynı zamanda senaryoyu da Çınar’a ait olan Gain dijital platformunda yayınlanan ve çok ses getiren 10 Bin Adım isimli diziden sonra bir başka iddialı proje ile çok yakında, bu defa başka bir dijital platformda, Netflix’de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hepsi birbirinden başarılı isimleri buluşturan ve Engin Günaydın’ın senaryosunu yazdığı Andropoz dizisi 7 Ekim’de  dijital platformda yayına girecek.

Komedi içerikli yeni dizisi Andropoz ile yakında Netflix’te olacak Engin Günaydın, sosyal medyada hesabında da  dizinin tanıtımlarına yer veriyor ve heyecanını takipçileriyle paylaşıyor.

Oyuncunun son paylaşımına, ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan da yorum geldi. Cem Yılmaz, “Hayırlı olsun Engin’ yazıp yanına kalp emojisi koyduğu mesajıyla meslektaşına destek verdi. Günaydın’da Cem Yılmaz’a teşekkür etti.

Engin Günaydın'a Cem Yılmaz'dan kalpli destek mesajı!.. 7

Engin Günaydın’a Andropoz’da kahkahanın usta isimlerinden Derya Karadaş eşlik ediyor. Rol  aldıkları tüm yapımlarda başarılı oyunculukları ile beğeni toplayan bu iki ismi buluşturan dizi ikilinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Senaryosunu Engin Günaydın’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Taylan Biraderler’in üstlendiği kara komedi türündeki diziden gelen fotoğraflar da izleyenleri meraklandırdı. Andropoz dizisi 7 Ekim’de izleyici ile buluşacak.

Dizide, Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabası konu ediliyor.