Ana sayfa Dizi Haberleri İsrail dizisinden uyarlanan Ömer’in oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor!

İsrail dizisinden uyarlanan Ömer’in oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyonlarında izleyicilerin görmeye pek de alışık olmadığı türde bir dizi olarak Ömer projesi herkesin dikkatini çekecek gibi gözüküyor. İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanan bir yapım olmasıyla öne çıkan Ömer dizisi, dini hassasiyetler ile insani hedefler arasındaki çatışmaları ekrana taşıyacak.

Shitsel dizisinde Kudüs’ün Ortodoks bir mahallesinde yaşayan Haredi ailesinin; sevgi, kayıplar ve gündelik hayatın sıkıntıları içinde geçen hayat hikayesi anlatılmıştı. Ödül de kazanan bir dizi olması ile öne çıkan Shitsel’in Türk versiyonu olarak ise Ömer dizisi, Müslüman bir ailenin yaşam tarzı, çelişkileri ve gündelik hayatın içinde yaşanan çatışmaları ekrana taşıyacak.

Hayattan gerçekçi kesitler sunması ile izleyicilerin beğenisine kazanan Shitsel’den sonra Ömer dizisinin de böyle bir hissiyat vermesi şart. Şayet bu hissiyat yeterince doğru bir şekilde yansıtılabilir ise dizinin iyi bir reyting elde etmesi önünde hiçbir engel gözükmüyor.

Hem dini hem de kültürel konuları merak eden geniş bir izleyici kitlesi var ve samimiyet ile gerçekçilik noktası iyi yakalanır ise Ömer dizisinin başarı şansı yüksek gözüküyor. İsrail dizisi de bu temeller noktasında iyi sınav verdiği için çok başarılı bir yapım olarak anılıyor.

İsrail dizisinden uyarlanan Ömer'in oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor! 7

Star TV için hazırlanan Ömer dizisinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler ile birlikte çok iyi bir ekip oluşturulduğunu da görebiliyoruz. Selahattin Paşalı’nın Ömer karakteri ile ön planda olacağı yeni dizide; Merve Dizdar ve Barış Falay da yer alacak. Ayrıca dizinin ekibine bir süredir yeni projesi merakla beklenen Gökçe Bahadır’ın da katıldığı basına yansıdı.

Ömer karakterinin kendisinden yaşça büyük Gamze’ye ilgi duyacağı hikayede, Gamze karakterinde Gökçe Bahadır’ı izleyeceksiniz. Ayrıca Gamze’nin ablası olarak ise Gülçin Kültür dizinin ekibinde yerini alacak.

Şimdiye kadar belirlenen 5 oyuncusu ile çok iyi bir kadronun oluşturulduğu imajını veren Ömer dizisinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor.