Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Arka Sokaklar dizisinin başına dert olan Fox TV dizisi

İşte Arka Sokaklar dizisinin başına dert olan Fox TV dizisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 sezon boyunca büyük başarılar kazanan Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonu geçtiğimiz cuma günü başladı… Dizinin yeni bölümünün reytingleri de ortaya çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yaz boyunca yaşadığı ve Eylül ayında da daha da artan izleyici ilgisini sürdürmesi en çok da Arka Sokaklar dizisini olumsuz etkiledi. Özellikle tüm kişiler kategorisinde birinciliklere alışmış olan Kanal D dizisi, 16. sezon başlangıcında reytinglerde geçen sezonun gerisinde kaldı. Aşk Mantık İntikam hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında birinci oldu.

İşte Arka Sokaklar dizisinin başına dert olan Fox TV dizisi 7

Arka Sokaklar ise en etkili olduğu bu iki grupta geriye düştü. Tüm kişiler kategorisinde ortalama oran elde eden dizi günü üçüncü olarak bitirdi. ABC1 grubunda ise ortalamanın altında gelen reytingler sonrası dizi beşinci sırada yer aldı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 596. yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümden ilk detaylar ve fragman ortaya çıktı. Hüsnü ve Esra evleniyor!

Hüsnü ve Esra sonunda evlilik için hazırlıklara başlamışlardır. Hüsnü düğün hazırlıkları için uğraşırken nikah masasında hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!