Ana sayfa Sosyal Medya İçimizden Biri dizisinde Özge Yağız ve Bora Akkaş seçimi doğru mu?

İçimizden Biri dizisinde Özge Yağız ve Bora Akkaş seçimi doğru mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicileri güldürme hedefiyle yola çıkan İçimizden Biri dizisi geçen hafta başladı. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisi de başrolde buluştu. İkilinin ilk performansı da beğeni topladı.

Birbirlerine uyumlu oldukları gözüken başrol çifti, komedi ve aşkı buluşturan hikayede iyi performans sergiliyor. Özellikle Bora Akkaş canlandırma yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi. Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, komedi yapımlarının uzun süre ayakta kalmakta zorlandığı hatırlatmasını yaptığı yazısında, şöyle diyor:

” Ekranda komediye soyunup da uzun süre ayakta kalabilmenin güçlüğüne pek çok kez dile getirmişimdir. Zira kayda değer komedi üretmenin dramdan daha zor olduğu gerçeği bir yana… İzleyiciyi her hafta neredeyse bir film uzunluğundaki bölümlerle güldürmeyi sağlayacak içerik bulmak hiç de kolay değil.”

İçimizden Biri dizisinde Özge Yağız ve Bora Akkaş seçimi doğru mu? 8

İşte böyle zorlu bir ortamda, komedi üreten bir dizi olarak İçimizden Biri’nden oyuncu performansları dizinin geleceğini de belirleyecek. Bora Akkaş ve Özge Yağız ikilisi bu noktada iyi bir seçim olduklarını gösteriyor.

120 dakikayı aşan bir dizide ekran başındaki izleyicilerin ilgisini canlı tutmak ve onları güldürmek o kadar kolay değil. Ancak İkimizden Biri ekibi ilk bölümde bunu başardı. Fakat buna rağmen reytingler çok da iyi gelmedi. Dizinin sonraki bölümlerinin sonuçları da merakla bekleniyor.

İçimizden Biri dizisinde Özge Yağız ve Bora Akkaş seçimi doğru mu? 9

Anibal Güleroğlu, başrolde yer alan Bora Akkaş ve Özge Yağız ikilisini de şu sözlerle değerlendirdi:

“Bora Akkaş dizideki cümle klişeleri görünmez kılıp izleyeni güldürmeyi başaran bir performansla çıktı karşımıza. Her sahnesinde, içeriği ve mantığı sorgulatmak yerine, gülmeye odaklandırabildi bizi. Mesela Havva’nın evinde dolaptan çıkma sahnesinde çok iyiydi. Bu meyanda Havva karakterindeki Özge Yağız ile güzel bir tablo oluşturduklarını da söylemekte fayda var.

Keza Derya Alabora, Mustafa Avkıran, Renan Bilek, Benian Dönmez, Asuman Dabak gibi yılların deneyimine sahip oyuncular başta olmak üzere tüm kadro bildik bir konuyu ve klişeleri sıkılmadan izletme noktasında oldukça başarılıydı. Aralarındaki uyum da ekibin mükemmelliğini gösteriyor zaten.”