Ana sayfa Sosyal Medya İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu’dan yılbaşı halleri…

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu’dan yılbaşı halleri…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tüm Türkiye’nin yeni yıla girdiği dakikalarda karantinada başlamıştı. Herkesin evinde geçirdiği yeni yılda ünlülerden de evlerinden çeşitli pozlar, yeni yıl kutlamalı mesajlar geldi sosyal medyadan. Kimi arkadaşlarıyla, kimi evindeki sevimli dostlarıyla verdikleri pozlarla takipçilerine iyi yıllar diledi.

Bu isimlerden bazılarının paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Barış Arduç var. Ekrana son olarak Çukur dizisinde oynadığı psikopat ruhlu Arık Böke Erdenet karakteri ile gelmişti oyuncu. Diziden karakteri ölünce ayrıldı.

Kiralık Aşk dizisinden sonra ünlenen Arduç, uzun yıllardır Oyuncu-senarist Gupse Özay ile birlikteydi. Bu yaz sürpriz bir nikahla evlendiler. Arduç, yeni sezonda Netflix’in kod adı Kulüp dizisiyle geliyor.

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 13

Barış Arduç da evinde geçirdi yılbaşını. Yeni yıla saatler kala evlerindeki  bir kedileri, iki sevimli köpekleriyle verdiği pozla hayranlarının, takipçilerinin yeni yılını böyle kutladı…

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 14

Erkenci Kuş dizisinin ardından şimdilerde tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, yılbaşında O Ses Türkiye’yi izleyenlere güzel bir şov sundu. Şarkı ile birlikte sahne de dans da eden oyuncu, aynı anda kendisini izleyen dizide Emine’yi oynayan Naz Göktan’ın paylaşımını repost ediyordu.

Herkes onu izlerken, Demet Özdemir de çok heyecanlandığı o anları izliyordu ekran başındakilerle birlikte.

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 15

Demet Özdemir, dizide Kibrit karakterini oynayan genç oyuncu Helin Kandemir’in yaptığı kolajı da repost ederek dizideki diğer kadın oyuncu arkadaşlarıyla çekilen bu fotoğrafa “Canımın içleri. Ne şanslıyım, 2019,2020, 2021… Hep beraber, iyi yıllar” notunu düştü…

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 16

Ekrana son olarak İyi Günde Kötü Günde dizisi ile gelen Elçin Sangu da evde sevgilisi Yunus Özdiken ve yakın arkadaşı Oyuncu Türkü Turan ile geçirdi yılbaşını.

Üçünün de aynı tişörtü giyerek verdikleri bir pozlarıyla ev hallerini paylaşan Sangu, dans ederlerken çekilen fotoğraflarına “Bizde böyle” notunu düştü…

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 17

Oğlu Fikret Ali’yi de alıp İzmir’e yerleşen oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisi için şehir değiştirdi. Kaya, yeni yılda takipçilerine aşağıdaki pozuyla iyi yıllar dilerken, yılbaşı için bordo ruj sürdüğünü de eklemiş.

Hazal Kaya da 2020’nin Covid 19 salgını nedeniyle zor geçmesinden yakınarak yeni gelen yıl için “Rica ediyorum bize iyi davran” notunu düşüyor espriyle…

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 18

İşte Barış Arduç, Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Elçin Sangu'dan yılbaşı halleri... 19