Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Erdal Beşikçioğlu hayranlarını havaya zıplatacak kadar etkili yeni atv dizisi Hakim!

İşte Erdal Beşikçioğlu hayranlarını havaya zıplatacak kadar etkili yeni atv dizisi Hakim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranlarında izleyicilerle yakında yeni bir dizi yayınlanacak, başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı bu yapımın ismi Hakim… ABD’nin çok sevilen Your Honor isimli dizisinden uyarlanan Hakim, çok etkili bir hikaye ilgi geliyor.

Behzat Ç dizisi ile herkesin aklına yazdığı Erdal Beşikçioğlu, son dönemde diziler konusunda şanssızlıklar yaşadı… Önceki sezon Çocukluk isimli yapım kısa süreli olmuştu. Ardından geçen sezon da Kağıt Ev isimli dizi iyi hikayesine ve güçlü oyunculuk performanslarına rağmen ayakta kalamadı.

Erdal Beşikçioğlu hayranları bu şanssızlıklar ile yüzleşti ama atv’nin yeni dizisi Hakim çok farklı olacak. Çok etkili bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi, adalete olan bağlılığı ile bilinen bir hakimin, oğlunun işlediği bir suçu örtbas etmesi ve vicdanı ile başbaşa kalmasını anlatıyor.

atv’nin yeni dizisinden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler ilk fragmanı görünce de Erdal Beşikçioğlu’na yakışan bir dizinin geldiği hemen anlaşıldı…Fragmanda verilen mesaj da izleyenleri etkiliyor:

“Ne yaptıysam onun için yaptım. Evladım için, onu korumak için. Beni kim neyle suçlayabilir, kim neyle yargılayabilir, kim ceza verebilir bana. Kendi vicdanımdan başka.”

Your Honor’un yerli uyarlaması olan Hakim dizisinde Ebru Özkan’ı da başrolde izleyeceksiniz.

Geçen sezon Hekimoğlu dizisinde yer alan ve Şahmaran isimli Netflix projesi için de sete çıkan Ebru Özkan, bu sefer da atv ekranına geliyor. Ayrıca Çukur dizisindeki başarılı çıkışının ardından geçen sezon Masumiyet’te başrolde yer alan İlayda Alişan da yeniden televizyon ekranına Hakim dizisiyle dönecek. Çukur’da yer alan bir başka oyuncu Burak Dakak’ı da aynı projede izleyeceksiniz.

Erkan Tunç’un yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcısı Limon Yapım oldu… Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışmasıyla beraber onu kurtarma çabasını ve vicdanına bunu anlatamamasını izleyeceksiniz.