Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ hayranları haber bekliyor, yeni dizi bomba gibi geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları haber bekliyor, yeni dizi bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden televizyon dizilerine dönüşü için çok önemli bir proje ortaya çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Kral Kaybederse isimli dizinin akıbeti netleşti.

OGM Pictures imzasını taşıyan Kral Kaybederse isimli dizinin bir süredir akıbeti konusunda belirsizlik vardı. Proje için çalışmaların durduğu bilgileri geliyordu. Ancak Star TV ile yapılan anlaşmanın ardından yapımcı firma tarafından proje yeniden gündeme alındı.

Kral Kaybederse isimli dizi için Kıvanç Tatlutuğ’a başrol teklifi yapıldığı da ortaya çıkınca projeye olan ilgi bir anda patlama yaptı… Star TV’nin 2022-2023 sezonu için düşündüğü dizinin ön hazırlıkları başladı. Şimdi herkes Kıvanç Tatlıtuğ’dan gelecek haberi bekliyor.

1983 yılında Adana’da dünyaya gelen ünlü oyuncu en son 2019 yılında Çarpışma isimli proje ile televizyon ekranında kendisini göstermişti. Sonraki dönemde Yakamoz isimli Netflix dizisinin çekimlerinde yer alan oyuncu, ayrıca Aşıklar Bayramı isimli sinema filmini de geçtiğimiz aylarda bitirmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden dizilere dönme konusunda Kral Kaybederse isimli projeye sıcak baktığı ve anlaşma olabileceği belirtiliyor. Yani oyuncunun hayranları heyecanla ve merakla bu projeyi kabul etmesini bekliyor.

Oyuncu eğer teklifi kabul ederse, 3 yılın ardından Kıvanç Tatlıtuğ’u Eylül ayından itibaren televizyon ekranında, yeni bir dizide, yeni bir rolle görebileceksiniz.