Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin başrolde! Genç yıldızları buluşturan yeni dizi Masum ve Güzel bomba gibi geliyor!

Bahar Şahin başrolde! Genç yıldızları buluşturan yeni dizi Masum ve Güzel bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin hayranları heyecanla yeni dizi Masum ve Güzel’den gelecek haberleri bekliyor. Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile müthiş bir çıkış yapan genç oyuncu, Avşar Film imzasını taşıyan yeni dizi için başrolü kabul etti. Dizide genç oyuncular bir araya gelecek ve izleyicileri etkileyen bir kadro kuruluyor.

Dizinin bir başka dikkat çeken genç ismi ise Yalçın Hafızoğlu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları Hızır Ali Çakırbeyli karakterini yakından hatırlayacaktır. Yalçın Hafızoğlu yeni dizide Bahar Şahin ile partner olarak yer alacak ve iki oyuncunun uyumu şimdiden merak konusu oldu.

Bahar Şahin başrolde! Genç yıldızları buluşturan yeni dizi Masum ve Güzel bomba gibi geliyor! 64

Şubat ayı içinde çekimlere başlanması beklenen Masum ve Güzel isimli dizinin hikayesi, yetimhaneden çıkan iki genç kızın yaşadığı trajik olayların anlatılması olarak söyleyebiliriz. Bahar Şahin, bu dizide daha önce kendisine büyük popülerlik kazandıran Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Mine Tugay ile yeniden çalışma fırsatı da bulmuş oldu.

Genç oyunculardan kurulu yeni dizinin kadrosunda Erkan Meriç de yer alıyor… Adını Sen Koy ile parlayan ve en son Savaşçı dizisinin beşinci sezonu ile tekrar ekranlara dönen Erkan Meriç’i hayranları merakla bekliyor.

Bahar Şahin başrolde! Genç yıldızları buluşturan yeni dizi Masum ve Güzel bomba gibi geliyor! 65

Sude Zülal Güler ise yaz döneminde yayınlanan Kazara Aşk projesinin ardından yeniden sete çıkacak. Müge Su Şahin, Doğan Bayraktar ile Aslı Sümen de hikayede yer alan diğer genç oyuncular olarak dikkat çekiyor.

Bahar Şahin, yeni dizisinde daha ilk oyunculuk deneyimi yaşadığı O Hayat Benim’de birlikte aynı sette yer aldığı Ahu Sungur ile de Masum ve Güzel dizisinde buluşacak.

Bahar Şahin ile Yalçın Hafızoğlu ikilisi yeni dizi büyük bir fırsat da elde edecek. Başarılı işlere imza atan iki genç oyuncu adına Masum ve Güzel dizisi önemli bir dram projesi olarak kariyerlerinde yer alacak.