Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Esra Bilgiç’in yeni dizisi ve yeni adı!

İşte Esra Bilgiç’in yeni dizisi ve yeni adı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin final yapmasının ardından yeniden setlere dönmek için fazla beklemeyecek. Bir süredir hukuk eğitimi de alan ve işi olmadığı zaman hukuk çalışmalarını yoğunlaştıran oyuncu, üst üste projeler olunca ise çalışmaya fazla zaman bulamıyordu. Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisi final yaptıktan sonra hem dinlenme hem de hukuk eğitimine devam edebildi.

Oyuncu kendisine gelen teklifler arasında Alina Boz’un bıraktığı Süslü Korkuluk dizisinin başrol teklifini kaçırmak istemedi. Çağatay Ulusoy’un heyecanla beklenen yeni dizisi için OGM Pictures ile anlaşma yapan Esra Bilgiç, artık dizinin kadın başrolü oldu…

Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizide Esvet karakterini canlandıracak olan oyuncu, şimdiden hayranlarını çok memnun etti. Çağatay Ulusoy ise Peyami karakteri ile hikayede yer alırken, dizinin konusu da dikkat çekiyor.

Çağatay Ulusoy, bir terzi olan Peyami karakterinde hayranlarını bir dram hikayesine davet ediyor. Babası psikolojik problemli olan terzi Peyami, Esvet’e gelinlik dikecek.

Peyami’nin müşterisi Esvet’e aşık olması ile birlikte Süslü Korkuluk dizisi bir aşkın derinliğini anlatırken, trajik olaylar da bu ikilinin peşini bırakmayacak.